Elite Honors -klubilaiset parrasvaloissa


Elite Honors -ohjelma on nyt täydessä vauhdissa, ja tiimin jäsenet ovat vahvistaneet liiketoimintaansa selkeiden kuukausitavoitteiden kautta.

Syyskuussa 330 eurooppalaista tiimin jäsenistä täytti Elite Honors -pätevöitymisvaatimukset. Tämä tarkoittaa, että he rekrytoivat yhteensä ainakin 330 uutta jälleenmyyjää ja hankkivat Synergy-tuotteille yli 1 000 uutta käyttäjää. Pätevöityneet tiimin jäsenet ovat todenneet, että Elite Honors -ansaintamalli on juuri sitä, mitä heidän liiketoimintansa on kaivannutkin.

Onnittelut kaikille, jotka ovat jo menestyneet Elite Honors -mallin avulla!

Tässä on joidenkin uusien Elite Honors -pätevöityneiden jäsenten näkemyksiä menestyksestään mallin avulla:


Kim Bradley, Iso-Britannia
”Koska esimerkin näyttäminen on menestyksekkään liiketoiminnan kulmakiviä, oma Elite Honors -pätevöityminen auttaa pitkällä aikavälillä kaikkia tiimin jäseniä. Kun itse näyttää mallia kuukaudesta toiseen, se kasvattaa itseluottamusta, ja itseluottamus tarttuu muihin. Oma toiminta tuo siis kaikille lisää intoa, tehostaa liiketoimintaa ja parantaa kaikkien taloudellista asemaa. Tulevaisuuteni Synergyllä näyttää upealta, ja uskon vahvasti, että tästä tulee ikimuistoinen vuosi kaikille Elite Honors -liiketoimintamallia noudattaville jäsenille.”


Marlis Hoffmann, Saksa
”Elite Honors -ohjelma vahvistaa liiketoiminnallisia rakenteitamme hyvin. Se tukee pyrkimyksiämme kuunnella asiakkaita ja etsiä yhdessä ratkaisuja heidän ongelmiinsa. Kun otamme huomioon kunkin asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet, kasvatamme heidän luottamustaan ja parannamme asiakasuskollisuutta. Tyytyväiset asiakkaat kertovat hyvistä kokemuksistaan muille, joten verkostomme kasvaa vakaasti. Elite Honors -klubi edistää tiimin yhteistyötä ja kannustaa meitä tukemaan jokaista uutta jäsentä. Tällöin myös uusien jäsenten on helpompi todeta edut tuotemyynnin ja liiketoiminnan kasvun kautta.” Klikněte zde a dozvíte se jak se stát Elite Honors.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us