Elite Honors -klubilaiset parrasvaloissaElite Honors Club on saanut aikaan upean innostuksen ja sitä hyödyntävät tiimin jäsenet ovat vahvistaneet liiketoimintaansa selkeiden kuukausitavoitteiden kautta.

Syyskuussa 330 tiimin jäsentä Euroopassa pätevöityi Elite Honors Clubiin. Tämä tarkoittaa, että tämä pätevöityneiden ryhmä toi mukaan Synergy toimintaan yhteensä ainakin 330 uutta tiimin jäsentä ja hankki yli 1 000 uutta asiakasta. Pätevöityneet tiimin jäsenet ovat todenneet, että Elite Honors Club on juuri sitä, mitä he ovat kaivanneet.

Onnittelut kaikille, jotka ovat jo menestyneet Elite Honors Clubin avulla!

Tässä on joidenkin uusien Elite Honors Clubiin pätevöityneiden jäsenten kokemuksia:

Halldor Kolbeins, Islanti
"Elite Honors Club on innostanut upeasti koko tiimiämme. Nautin myös, kun saan esitellä Elite Honors Klubin uusille tiimin jäsenille ja näyttää heille, kuinka tämän avulla on mahdollista luoda menestyksekäs liiketoiminta. Lyhyen tähtäimen rahalliset bonukset ovat hieno palkinto liiketoiminnan rakentamisesta ja tiimityöstä, jotka takaavat menestyksemme. Koko tiimini on tyytyväinen Elite Honors Klubiin!"

Harm-Aike Hollmann, Saksa
"Elite Honors on tärkeä kehitystyökalu. Sen avulla on helppo vahvistaa liiketoimintaa ja taata kestävä menestys. Se myös kannustaa uusi jäseniä kehittämään liiketoimintaa nopeasti ja vanhoja tiimin jäseniä laajentamaan asiakaskuntaansa. Positiiviset asiakaskokemukset ja sopivat tuotteet vahvistavat suhteita sekä asiakkaan ja tiimin jäsenen välistä luottamusta." 

Tina Fleming, Irlanti
"Elite Honors auttaa pitämään asiakasfokuksen; että autamme ihmisiä kuulemaan tuotteista ja huolehdimme asiakkaistamme hyvin. Asiakkaani saavat tukea ottaessaan vastuun terveydestään ja hyvinvoinnistaan ja opastan heitä tuotteiden käytössä ja saamaan hyviä tuloksia. Olen toiminut 20 vuotta holistisen terveydenhuollon ammattilaisena ja pidän Synergyn lähestymistavasta, koska tässä ei painosteta.  Tässä keskitymme huolehtimaan ihmisistä ja siitä, mikä heille on parasta sen sijaan, että fokus olisi omassa itsessä. Elite Honors Clubin kautta olen saanut itselleni selkeän tavoitteen ja tämän kautta olen motivoitunut saavuttamaan entistä parempia tuloksia. Haluan olla muuttamassa maailmaa paremmaksi ja tässä voin tehdä sitä auttamalla yhtä ihmistä kerrallaan."

Täällä voit lukea, mitä Elite Honors -pätevöitymiseen vaaditaan.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us