Onnittelut italialaiselle Maurizio Biascille Team Elite-tason saavuttamisesta!

Onnittelut italialaiselle Maurizio Biascille Team Elite-tason saavuttamisesta! 

Maurizion ura verkostomarkkinoinnin parissa alkoi yhdeksän vuotta sitten, ja hänen intohimonsa alaa kohtaan kasvaa vuosi vuodelta. Alun perin hän kiinnostui verkostomarkkinoinnista siksi, että se palkitsee uutteruuden. Lisäksi hän piti alan ihmisten energisyydestä. Hän on oppinut arvostamaan sitä, kuinka nopeasti uusien tiimin jäsenten ahkeruus ja sitoutuneisuus palkitaan.”Kehotan tiimin jäseniäni tekemään kovasti töitä ensimmäiset 2–3 vuotta. Tällöin he saavat nauttia työnsä hedelmistä yli 20 vuoden ajan”, Maurizio kertoo.

Synergyyn liityttyään Maurizio saavutti nopeasti Team Elite -tason ahkeruudellaan, päättäväisyydellään, näyttämällä esimerkkiä ja monistamalla toimintatapoja. Hän uskoo, että kuka tahansa voi saavuttaa tavoitteensa olemalla vilpitön ja suhtautumalla Synergyn tuotteisiin ja visioon intohimoisesti.

Maurizio uskoo myös vahvaan tiimidynamiikkaan, ja hän pyrkii luomaan tiiminsä jäsenten välille lujat suhteet. Hän tuntee olevansa henkilökohtaisesti vastuussa tiimin jäsenten menestyksestä ja tukee heitä kaikin tavoin.

”Kun uusi jäsen liittyy tiimiini, hän käytännössä antaa oman ja perheensä tulevaisuuden minun käsiini. Koska tunnen olevani henkilökohtaisesti vastuussa hänen päätöksestään liittyä Synergyyn, haluan varmistaa, että hänellä on parhaat mahdolliset menestymisen edellytykset.”


Maurizio uskoo Synergyn palkkio-ohjelmaan ja tuotteiden verrattomuuteen vilpittömästi. Vaikka hän on ylpeä uuden tason saavutuksesta, hän on jo asettanut seuraavaksi tavoitteekseen Pearl Executive -tason. ”Olen sitä mieltä, että tavoitteet kannattaa pitää jatkuvasti mielessä eikä takaisin kannata katsoa. Älä anna periksi, ennen kuin olet huipulla.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us