Paljonko olet ansainnut SLMsmart-kampanjoiden kautta?

Tiimin jäseniltä tulee meille päivittäin SLMsmart-aktivointihaasteen ja SLM 10  klubin osallistumislomakkeita. SLM 10 -klubiin kelpuutettujen jäsenten määrä on kasvussa, ja kymmenten tiimin jäsenten kuukausikomissiot ovat kasvaneet huomattavasti – joillakin ne ovat jopa kaksinkertaistuneet!

Onnittelut ensimmäisille SLM 10 -klubin jäsenille!

Vegard ja Randi Skjørstad (Norja)
Lena Ljungdahl (Ruotsi)
Sally MacLeod (Iso-Britannia)
Helena Hemming (Suomi)
Giuseppe Lucio (Italia)

Myös sinä voit päästä mukaan SLM 10 -klubiin aktivoimalla uusia asiakkaita ja tiimijäseniä SLMsmart-pakettien avulla. Oletko ehtinyt unohtaa SLMsmart-kampanjan tarkat tiedot? Tässä on yhteenveto!
SLMsmart-aktivointibonus
Saat 100 euroa kustakin kolmen UUDEN jälleenmyyjän/asiakkaan ryhmästä, jota sponsoroit 200 tai 500 CV:n SLMsmart-aktivointipaketilla. Bonus on voimassa 31.12.2014 saakka.

Tärkeää: Jotta saat bonuksen, sinun tulee aktivoida uudet asiakkaat ja tiimin jäsenet SLMsmart-AKTIVOINTIPAKETILLA, ei SLMsmart-yhdistelmäpaketilla.

SLMsmart-haastebonus
Saat 200 euroa kustakin kolmen UUDEN jälleenmyyjän/asiakkaan ryhmästä, joka tekee SLMsmart-aktivointipaketin tilauksen jälkeen vähintään 120 CV:n SLMsmart-autoship-kestotilauksen kahdeksi peräkkäiseksi kuukaudeksi. Bonus on voimassa 28.2.2015 saakka.


SLM 10 -klubi
Saat 150 euroa kustakin kymmenen UUDEN jälleenmyyjän/asiakkaan ryhmästä, jota sponsoroit 200 tai 500 CV:n SLMsmart-aktivointipaketilla. SLM 10 -klubin jäsenenä saat SLM 10 -klubin rintamerkin ja kutsun 2015 Kickoff VIP-illalliselle. Bonus on voimassa 31.12.2014 saakka.

SLMsmart-aktivointihaasteen ja SLM 10 -klubin lomakkeet ovat saatavilla Pulse-portaalin resurssivälilehden kautta. Pääset niihin käsiksi myös tästä:

SLMsmart-aktivointihaastelomake
SLM 10 -klubin lomake

Lähetä lomakkeet Synergyn asiakaspalveluedustajallesi ja kasvata Synergy-liiketoimintaasi!

Klikkaa tästä lisätietoja SLMsmart aktivointi Challenge
Klikkaa tästä lisätietoja SLM 10 Club

CONVERSATION

Instagram

Follow Us