Keski-Euroopan markkina-alueen huipputiiminjohtaja saavutti Diamond Executive -tason

Synergy Euroopan merkittävimpiin johtajiin kuuluva Hakan Cetin saavutti ensimmäisenä Keski-Euroopan markkina-alueen tiiminjohtajana Diamond Executive -tason. Nyt hän kehittää liiketoimintaansa edelleen, tavoitteenaan Presidential Executive -taso.

Hakan löysi verkostomarkkinoinnin 25-vuotiaana opiskellessaan Dortmundin teknillisen yliopiston kemian laitoksella. Valmistumisvaiheen opiskelijana Hakan halusi joustavan toimeentulon, joka mahdollistaisi perinteistä ansiotyötä vapaamman elämäntavan. Niinpä hän lähti mukaan kolmeen nyttemmin jo toimintansa lopettaneeseen verkostomarkkinointiyritykseen.

Hakan oli jo päättänyt luopua kokonaan verkostomarkkinointiurasta, kun hänen ystävänsä ja sponsorinsa William Martin soitti ja kertoi hänelle Synergy WorldWiden tarjoamista mahdollisuuksista. Kun William soitti kuudennen kerran, Hakan taipui lopulta kuuntelemaan ystäväänsä ja kiinnostui siitä, mitä tällä oli kerrottavanaan. Toimittuaan vain viikon Synergy-jälleenmyyjänä Hakan matkusti Yhdysvaltoihin tapaamaan ylälinjaansa ja keskustelemaan Synergyn perustajan Dan Higginsonin kanssa.

"Tuo tapaaminen muutti elämäni", Hakan toteaa. "Olen todella kiitollinen William Martinille, että hän antoi minulle mahdollisuuden. Tämä on ollut elämäni tärkeimpiä asioita. Dan Higginsonissa henkilöityvät kaikki ne ominaisuudet, joita ihailen ihmisissä."

Hakan kertoo ymmärtäneensä heti tiimijäseneksi liityttyään, miten ainutlaatuinen yritys Synergy Worldwide on. Yhtiön arvot, toimintafilosofia ja ennen kaikkea huippulaatuiset tuotteet tekevät Synergystä yrityksen, joka kestää ajan haasteet. Hakan lisäsi ProArgi-9+-ravintolisän päivittäiseen ruokavalioonsa seitsemän vuotta sitten ja tuntee nyt itsensä nuoremmaksi kuin kymmeniin vuosiin. Hakanille on palkitsevaa nähdä Synergyn tuotteiden positiiviset vaikutukset paitsi omaan elämäänsä, myös niiden elämään, joille hän on saanut esitellä tuotteita. Hän saa jatkuvasti palautetta Synergyn tuotteiden positiivisesta vaikutuksesta ja on varma siitä, että Synergy WorldWiden menestystarina on vasta alussa.

Hakan on vakuuttunut siitä, että vakaa perusta antaa Synergylle hyvät mahdollisuudet tulla miljardiluokan verkostomarkkinointiyritykseksi.

"Nyt on paras ajankohta aloittaa Synergy-liiketoiminta", Hakan toteaa. "Tulevaisuus ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä. Olemme tehneet uusia ennätyksiä vuosi toisensa jälkeen."


Hakan antaa erityistä kiitosta syyskuun 2014 tuotelanseerauksille. SLMsmart-painonhallintatuotteet ja e9-energiajuomat edustavat maailmanlaajuisten ravintolisämarkkinoiden kahta myydyintä tuoteryhmää. Uusien laadukkaiden tuotesarjojen vaikutus näkyi suoraan Saksan, Itävallan ja Slovenian markkina-alueiden myynnissä, ja Hakanin mukaan tämä on vasta alkua todelliselle myyntibuumille. Hän kannustaa kaikkia tiimijäseniä markkinoimaan rohkeasti näitä uusia tuotteita seuraavien kuukausien aikana, koska niiden avulla saadaan aikaan vielä huipputuloksia.

Saksan ja Itävallan markkina-alueiden herpaantumaton työtahti kuluvana vuonna ja Hakanin oman tiimin uuttera työskentely nostivat Hakanin Diamond Executive -tasolle. Hän haluaa kiittää kaikkia verkostonsa jäseniä tuesta ja avusta uuden tason saavuttamisessa. Hakan kiittää vaimoaan, jonka tuki on ollut ensiarvoisen tärkeää tavoitteiden saavuttamisessa ja unelmien toteuttamisessa. Hakan muistaa vuonna 2014 edesmennyttä ystäväänsä William Martinia ja sitä, kuinka valtavan muutoksen William sai aikaan tuhansien ihmisten elämässä, Hakan itse mukaan lukien.

"Jos uskot siihen mitä teet ja rakastat työtäsi, pyri jatkuvasti eteenpäin!" Hakan kehottaa. "Jos sinulla on hyvä liiketoimintastrategia ja vahva tiimi, jolla on yhteiset tavoitteet, menestys on vain ajan kysymys."

Hakanin mukaan hänen uusimmat tavoitteensa ovat ylittyneet reippaasti. Hän kertoo olevansa erittäin ylpeä Keski-Euroopan tiimistä, jonka jäsenistä 159 nousi uusille pin-tasoille lokakuussa 2014. Joukkoon mahtui kaksi Pearl Executive -tason saavuttanutta tiimijäsentä. Hakanin pitkän aikavälin tavoitteena on auttaa kymmentä tiimijäsentä saavuttamaan täydellinen taloudellinen riippumattomuus joulukuuhun 2016 mennessä.

"Menestys ja epäonnistuminen kuuluvat elämään," Hakan toteaa. "Älä heitä pyyhettä kehään ensimmäisen vastoinkäymisen tullessa. Paremmat ajat koittavat varmasti. Keskitä voimavarasi heikkouksien korjaamiseen ja jätä pankkitilin saldon tarkkailu vähemmälle.Tulet huomaamaan, että ansiot kasvavat sitä mukaa kuin itse kasvat ihmisenä."

CONVERSATION

Instagram

Follow Us