Vielä ehdit hankkia pisteitä vuoden 2015 Legacy Retreat matkaa varten


Synergy WorldWide on jo vuosien ajan tarjonnut tiimijäsenilleen mahdollisuuden osallistua rentouttavaan Legacy Retreat -matkaan läntisen pallonpuoliskon lomaparatiiseissa. Tämä on vuosittainen johtajuus-koulutus. Olemme nyt valinneet vuodelle 2015 uuden huippukohteen: kultaisen kaupungin Dubain.

Merkitse nyt kalenteriisi 11.-16.1.2015. Tästä tulee kaikkien aikojen ikimuistoisin Legacy Retreat -matka! 

Ellet ole vielä aiemmin osallistunut matkalle, sinulla on vielä marras- ja joulukuu aikaa hankkia riittävästi pisteitä sitä varten. Monet teistä tarvitsevat enää muutamia pisteitä, jotta osallistumisehdot täyttyvät.

Kun täytät loman osallistumisehdot, varaamme sinulle huoneen Dubain Atlantis The Palm -hotellista,joka on erittäin elegantti, hienostunut ja mielikuvitukseen vetoava hotelli. Atlantis sijaitsee keinotekoisella saarella ja tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen vapaa-ajan viettoon veden parissa, meriakvaarioista vesipuistoihin ja delfiiniuinnista laitesukellukseen. Matka unelmakohteeseen on nyt ulottuvillasi!

Ensimmäisen Legacy Retreat -matkan edellytykset

Kun ensimmäiselle Legacy Retreat -lomalle osallistuvat hankkivat 10 Legacy-pistettä ennen 31.12.2014, he ovat oikeutettuja Legacy-matkalle Dubaissa. Vuoden2014 uutuus: voit ansaita jopa 4 pistettä kuukaudessa. Kun Autoship-tilauksesi on voimassa, ansaitset Legacy-pisteitä toimimalla seuraavasti:


Team Director -tasolla: Saat 1 pisteen, kun sinulla on yksi henkilökohtaisesti sponsoroitu henkilö Team Leader tasolla.  Saat 2 pistettä, kun sinulla on kaksi  henkilökohtaisesti sponsoroitua henkilöä Team Leader tasolla.
Team Elite -tasolla: Saat 2 pistettä, kun sinulla on yksi henkilökohtaisesti sponsoroitu henkilö Team Leader tasolla. Saat 3 pistettä, kun sinulla on kaksi henkilökohtaisesti sponsoroitua henkilöä Team Leader tasolla.
Pearl Executive -tasolla:  Saat 3 pistettä, kun sinulla on yksi henkilökohtaisesti sponsoroitu henkilö Team Leader tasolla.  Saat 4 pistettä, kun sinulla on kaksi henkilökohtaisesti sponsoroitua henkilöä Team Leader tasolla.

Muistathan, että edellisenä vuonna ansaitut pisteet siirtyvät seuraavalle kalenterivuodelle, joten sinulla saattaa olla jo valmiiksi hankittuja pisteitä vuoden 2015 Legacy-matkaa varten.

Aiemmin Legacy Retreat -matkalle osallistuneita koskevat ehdot

Jos olet aiemmin osallistunut Legacy Retreat -matkalle, voit pätevöityä matkalle uudetaan vuonna 2015. Aiemmin Legacy Retreat -matkalla olleet voivat ansaita uuden matkan jollain seuraavista tavoista:


• saavuttamalla uuden Executive-tason (vähintään Pearl-taso) ensimmäisen kerran
TAI, jos osallistut matkalle ensimmäisen kerran ja olet vähintään Pearl-, Emerald-, Diamond- tai Presidential Executive -tasolla, ylläpitämällä korkeinta pin-tasoasi 3 kuukauden ajan 12 kuukaudesta vuonna 2014
TAI, jos osallistut matkalle toisen kerran oltuasi matkalla ensimmäisen kerran edellisenä vuonna, ja olet vähintään Pearl-, Emerald-, Diamond- tai Presidential Executive -tasolla, ylläpitämällä korkeinta pin-tasoasi 4 kuukauden ajan 12 kuukaudesta vuonna 2014
TAI, jos olet Double Presidential Executive -tasolla, ylläpidät korkeinta pin-tasoasi 3 kuukauden ajan 12 kuukaudesta, tai ylläpidät Presidential-tasoa 4 kuukauden ajan 12 kuukaudesta vuonna 2014

Edellä mainittujen ehtojen pätevöitymisjakso on 1.1.-31.12.2014 sekä ensimmäistä Legacy Retreat -matkaa hankkiville että aiemmin matkalla olleille.

UUSI Legacy Retreat -matkan VIP-paketti

Presidential Executive- ja tätä ylemmän Executive-tason saavuttaneet voivat varata itselleen Synergyn VIP-paketin, joka tekee Legacy Retreat -matkasta vieläkin ikimuistoisemman.

Nämä tiiminjohtajat saavat business-luokan lentolipun, ylemmän huoneluokan hotellihuoneen Legacy Retreat -matkan ajaksi, limusiinipalvelun lentokenttäkuljetuksiin, lahjoja ja VIP-illallisen Synergyn johtoryhmän jäsenten seurassa.

Arviointiaikana (1.1.-31.12.) voit ansaita VIP-paketin seuraavilla ehdoilla:


• saavutat Presidential-tason tai tätä ylemmän tason ensimmäisen kerran
TAI olet pätevöitynyt Legacy Retreat -matkalle uudelleen ja henkilökohtaisesti sponsoroimasi (1) tiimijäsen on oikeutettu osallistumaan ja osallistuu ensimmäiselle Legacy Retreat -matkalle samana vuonna
TAI olet pätevöitynyt Legacy Retreat -matkalle uudelleen ja ylläpidät korkeinta Executive-tasoasi 6 kuukauden ajan 12 kuukaudesta pätevöitymisaikana.

Odotamme innolla, että mahdollisimman moni pääsee kokemaan kanssamme ainutlaatuisen elämyksen Dubaissa. Nähdään tammikuussa 2015!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us