Vuoden 2014 Legacy-palkintojen saajat

Synergyn arvostetut ja himoitut Legacy-palkinnot jaetaan vuosittain. Palkintoluokkia on kolme: Hope of Synergy -palkinto, Dan Higginson Humanitarian -palkinto ja Foundation of Excellence palkinto. Hope of Synergy -palkinto on nyt nimetty Will Martin Hope of Synergy -palkinnoksi aiemmin tänä vuonna menehtyneen tiimin jäsenen ja Presidential Executiven muistoksi. Willin perintö elää palkinnon kautta.

Onnittelut kaikille Legacy-palkinnon saajille heidän saavutuksistaan vuosien 2013 ja 2014 aikana.

HOPE OF SYNERGY -PALKINTO

Tämä palkinto myönnetään sellaisille tiimin jäsenille, joilla on kerrottavanaan Synergyn tuotteisiin, liiketoimintaan tai terveyteen liittyvä ainutlaatuinen ja inspiroiva tarina.

JOHANNA JAUHIAINEN

Johanna pitää erinomaista huolta tiiminsä jäsenistä, ja hän noudattaa kaikessa liiketoiminnassaan korkeita eettisiä standardeja. Hän toimii Suomen markkinoilla todella aktiivisesti, ja tapahtumiin osallistuminen on etusijalla hänen kuukausittaisella tehtävälistallaan. Ennen kaikkea hänellä on vahva visio liiketoimintansa tulevaisuudesta.


CARLO BRANCA

Carlon isä kuoli pojan ollessa vasta vuoden vanha, ja Carlo vietti suurimman osan nuoruudestaan Italian kaduilla – usein vaarallisessa seurassa, joka kannusti huumeiden ja alkoholin väärinkäyttöön. Tavattuaan sponsorinsa Will Martinin Carlo päätti vaihtaa elämänsä suuntaa. Willin kuolemasta huolimatta hän on edelleen sitoutunut Synergyyn ja tavoittelee väsymättä unelmiaan.


JACEK MILLER

Jacek asettaa itselleen jatkuvasti uusia tavoitteita, ja hän myös saavuttaa päämääränsä joka kerta. Hänen Synergy-liiketoimintansa kuuluu Puolan tehokkaimpiin ja järjestelmällisimpiin. Ennen kaikkea hän on aina valmis auttamaan muita.


DAN HIGGINSON HUMANITARIAN -PALKINTO

Tämän palkinto myönnetään sellaisille tiimin jäsenille, jotka ovat auttaneet ihmisiä poikkeuksellisella tavalla niin Synergy WorldWidessa kuin sen ulkopuolellakin.

FRANZ FRIESS JA ANA VAJDA-FRIESS

Tämä pariskunta tekee esimerkillistä työtä. He tiedostavat oman hyväosaisuutensa, ja he ovat valmiita jakamaan kaiken omaisuutensa muiden kanssa. He keräävät joka vuosi rahaa viedäkseen köyhän romanialaisperheen jouluostoksille. Lisäksi he ovat perustaneet voittoa tavoittelemattoman järjestön, joka auttaa monia köyhiä romanialaislapsia elämään terveellisempää, turvallisempaa ja rikkaampaa elämää.


FOUNDATION OF EXCELLENCE -PALKINTO


Tämä palkinto myönnetään sellaisille tiimin jäsenille, jotka ovat edistäneet Synergy WorldWiden toimintaa poikkeuksellisella tavalla.

JANNE JA MERVI KORKEAKANGAS

Janne ja Mervi harjoittavat menestyvää liiketoimintaa täydellisessä tasapainossa. Heillä on yhdeksän lasta ja paljon muita velvollisuuksia, mutta heillä on aina ollut aikaa Synergylle. He ovat todistaneet, että kuka tahansa voi harjoittaa Synergy-liiketoimintaa menestyksekkäästi.


GIUSEPPE LUCIO

Giuseppe on työskennellyt verkostomarkkinoinnin parissa vuodesta 1983. Hän tietää, mikä tekee yrityksestä erinomaisen. Synergyssä hänestä tuli Team Manager 12 päivää liittymisen jälkeen, Team Director kuukaudessa ja Team Elite viidessä kuukaudessa. Hänen innostuksensa, positiivisuutensa ja motivaationsa auttavat myös uusia tiimin jäseniä kartuttamaan verkostointikokemuksiaan.


MICHAŁ JA ALDONA MOSIEJKO

Näillä palkituilla on valtava sydän. He ovat valmiita auttamaan ystäviä, tuttavia ja ventovieraita muitta mutkitta. Synergyssä he ovat alusta alkaen olleet omistautuneita ja intohimoisia, ja he suhtautuvat tulevaisuuteen aina optimistisesti.KEITH ROBINSON

Keithistä on ollut valtavasti apua tapahtumien järjestämisessä Irlannissa. Hän myös auttaa tunnustusten, tuotteiden, bannereiden ym. jakamisessa. Hän tukee oman tiiminsä jäseniä vankkumatta, ja lisäksi häneltä löytyy aikaa puheluille ja kasvotusten tapahtuville keskusteluille myös muiden tiimien jäsenten kanssa. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us