Lisämenestystä uusilla työkaluilla

Synergy-tiimin jäsenten menestysmahdollisuudet Euroopassa ovat nyt paremmat kuin koskaan. Saatavilla on uusia tuotteita, joita voit niin käyttää itse kuin suositella mahdollisille asiakkaille ja liikekumppaneillekin.

Enää sinun ei tarvitse arvuutella, mitä mahdollisille uusille tiimiläisille kannattaisi sanoa – anna Synergyn uusien työkalujen puhua puolestasi. Saatavilla on uusia videoita, esitteitä, kortteja, tietolehtisiä ja tuotekohtaisia verkkosivuja, jotka valistavat, motivoivat ja herättävät kiinnostusta.

Esitteet

Kun tilaat tuotteita, voit samalla ostaa verkkokaupasta ammattimaisia esitteitä. SLMsmart- ja e9-tuotteille on nyt saatavana omansa – pidä pari kappaletta aina mukanasi!

Napsauta tästä ja tutustu esitteisiin.

Kortit

Onko sinulla kiire tai haluatko herätellä kiinnostusta? Synergyn uusien ja näppärien korttien avulla se onnistuu! Pidä kortteja aina mukanasi ja jaa niitä tilaisuuden tullen. Ne auttavat ihmisiä ymmärtämään, miten Synergyn uudet tuotteet voivat mullistaa heidän elämänsä. Jos sinulla on hetki aikaa, kirjoita kortin vastaanottajan puhelinnumero tai sähköpostiosoite irrotettavaan osioon, jotta voit palata asiaan.

Napsauta tästä ja tutustu kortteihin.

Tietolehtiset

Kaipaatko jaettavaksi tarkempia tuotetietoja? Synergyn tietolehtisissä kerrotaan tuotteista seikkaperäisemmin. Lehtiset ovat ladattavissa maksutta.

e9
SLMsmart
ProArgi-9+

SLMsmart- ja e9-tuotteista on kattavasti tietoa niiden omilla sivuilla!

SLMsmart: www.slmsmart.com
E9: www.synergye9.com

Nyt on loistava aika olla mukana Synergyn toiminnassa! Näitä työkaluja kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Tehdään yhdessä Synergy Europesta kaikkien aikojen menestys!


CONVERSATION

Instagram

Follow Us