Synergy Europesta maailmankuulujen urheilijoiden virallinen sponsori

Synergy WorldWide on ryhtynyt urheilijoiden kumppaniksi, ja V3-ohjelman, SLMsmart-ateriankorvikkeen ja e9-energiatuotteen edut ovat niin ammattilais- kuin harrastelijakilpaurheilijoidenkin ulottuvilla. 

Synergy Scandinavian General Manager Bengt Emanuelsson ilmoitti vuoden 2014 konferenssissa mullistuksesta Synergyn tuotteiden markkinoinnissa ja markkinoinnin kohdeyleisössä.

Synergy on nyt esimerkiksi UCI Professional Continental -kilpailuun ja Ranskan ympäriajoon osallistuvan sveitsiläisen IAM Cycling -tallin virallinen sponsori.

Tallin ruokapusseissa ja ajoneuvoissa on Synergyn V3-logo.

IAM Cycling -talliin kuuluu 25 maailman parhaimpiin lukeutuvaa pyöräilijää.

IAM Cycling -pyöräilijät huomasivat Synergy-tuotteiden tehon jo ensimmäisenä päivänä. He luottavat tuotteisiin ja nauttivat niitä ennen kuntosali- ja tieharjoittelua, harjoittelun jälkeen, kilpailuissa ja jopa palautumisen aikana. Nämä ammattiurheilijat käyttävät V3-tuotteita päivittäin. He ovat myös innoissaan Synergyn uusista tuotteista, kuten e9:stä ja parannetusta ProArgi-9+-tuotteesta.

“Etappikilpailuissa ProArgi-9+ tukee lihasten normaalia toimintaa ja auttaa ehkäisemään väsymystä”, IAM Cycling -talliin kuuluva Itävallan mestari Matthias Brändle kertoo. ”Tällä on valtava merkitys.”

V3-ohjelman tuotteet ja muut Synergy-tuotteet on suunniteltu kaikenikäisille ihmisille ja kaikenlaisten elintapojen tueksi – myös huippu-urheilijoille. Synergy haluaa levittää viestiään yhä laajemmalle, ja sen tavoitteena on saada kumppaneiksi lisää menestyviä urheilijoita.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us