Onnittelut Synergyn uusimmalle Presidential Executivelle!

Kim Eun Ji opiskeli optista tiedettä ja liikkeenjohtoa ja haaveili oman yrityksen pyörittämisestä toimistotyön sijaan.”Kun mietin liiketoimintaideoita, ystäväni kertoi minulle verkostomarkkinoinnista. Tajusin heti, että se oli juuri etsimäni liiketoimintamalli. Siinä yhdistyivät ihmisten auttaminen ja oma menestys. Lopputulos olisi upea!”

Aluksi Kim Eun Ji teki yhteistyötä korealaisen yrityksen kanssa. Hän pärjäsi hyvin, mutta ennen pitkää hän kuitenkin totesi, ettei yritys ollut luotettava ja että tämä ongelma rajoitti hänen menestystään huomattavasti. Noihin aikoihin hän kohtasi Emerald Executive Yoon Ji Youngin, joka tutustutti hänet Synergyyn. Seuraavaksi hän tapasi Double Presidential Executive Hwang Han Taen Busanissa, ja tämän tapaamisen jälkeen hän päätti lopulta liittyä Synergyyn.


”Olin innoissani! Synergyssä oli kaikki menestyksen edellytykset. Sekä tuotteet että järjestelmä ovat maailman parhaita. En epäröinyt yhtään.”

Kimin Synergy-toiminta kasvoi, mutta kaikki ei tietenkään aina mennyt toiveiden mukaisesti. Kim kohtasi runsaasti haasteita.

”Ollessani alla päin sain Hwang Yun Taelta paljon neuvoja vaikeuksien voittamiseen”, Kim kertoo. ”Kun näin hänen kehittävän omaa kansainvälistä liiketoimintaansa antaumuksella, sain itsekin intoa tehdä kovemmin töitä. Siksi olen pärjännyt näin hyvin.”

Synergy on muuttanut Kim Eun Jin ja hänen perheensä elämän tulotasosta alkaen. Nyt Kim valmistautuu palaamaan perusteisiin ja jatkamaan liiketoimintansa kehittämistä uusin silmin.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us