Uusi Presidential Executive: Mads Østvang


Onnitelut Mads Østvang Presidential Executive tason saavuttamisesta!

Mads Østvang on todellinen moniosaaja. Hänellä on kokemusta puuseppänä toimimisesta, tehdastyöstä ja metsähakkuusta. Hän on työskennellyt myös upseerina Norjan armeijassa sekä poliisina tutkijana. Mads on myös käynyt 2,5 vuoden johtamiskoulutuksen. Vapaa-aikanaan tämä kahden lapsen isä toimii ratsastuksen ohjaajana sekä harrastaa riippuliitoa. Hän tietää miten tehdään lujasti töitä ja miten pidetään hauskaa. “Olen tehnyt töitä 12-vuotiaasta asti”, Mads sanoo. “Opin hyvin varhain miten töitä tehdään tavoitteisiin keskittymällä.”

Mads kuuli Synergy WorldWidesta v. 2007 Pernille Rustandilta ja Bart Woodcookilta. Se tieto mitä hän yhtiöstä sai innosti Madsia matkustamaan Synergyn pääkonttorille USAan tutustumaan asiaan paremmin. Utahista Mads sai tuotteet kokeiluun ja lisätietoa pystyäkseen käymään kokonaisuuden tarkemmin läpi. Hän arvioi Synergyn yhtiönä, tuotteet, palkkiojärjestelmän sekä ajoituksen. Mads huomasi yhtiön olevan erittäin korkeatasoinen ja vahva kaikilla neljällä alueella. Huomatessaan Synergy WorldWiden korkean laadun ja arvon, Mads innostui kunnolla.

"Aloimme testata tuotteita yhdessä tällä alalla menestyneiden ihmisten kanssa ja kokemukset olivat todella hyvät, joten päätimme sitoutua Synergyyn", Mads kertoo. “Meidän piti odottaa kärsivällisesti Skandinavian markkinoiden avautumista, mutta ymmärsimme että  odotus kannattaa ja se palkitaan nyt kun pääsemme vihdoin rakentamaan verkostoa Skandinaviaan.”

Synergy on muuttanut Madsin elämää toisellakin tavalla; tuotteet ovat antaneet hänelle uutta voimaa ja energiaa. "Tuntuu siltä, että minulla olisi yhtä paljon voimaa kuin parikymppisenä ja minuun teki erityisen suuren vaikutuksen se, miten tuotteet vaikuttavat urheilusuorituksiin.” Mads kertoo. “Olen todella onnellinen nähdessäni, miten niin monet ihmiset ovat saaneet tuotteista iloa elämäänsä. Nautin matkustamisesta ja ihmisten tapaamisesta, enkä koskaan väsy kuuntelemaan ihmisten fantastisia kokemuksia tuotteistamme. Ja juuri näiden kokemusten ansiosta, mitkä minulla on Synergyn tuotteista, yhtiöstä ja liiketoiminnasta saavat minut vakuuttuneeksi, että olen ehdottomasti valinnut oikean yhtiön!"

On todella upeaa, että olet mukana Synergy WorldWidessa. Sen ansiosta, että olet ollut upeana esimerkkinä muille, todella sitoutuneena ja omannut hyvät johtamistaidot, Norja on kasvanut mahtavalla vauhdilla ja siitä on tullut arvostettu ja johtava maa Synergy Euroopassa. Onnea vielä kerran Mads!
CONVERSATION

Instagram

Follow Us