Pearl Executive, Heidi Byrkjeland

Haluamme onnitella Heidi Byrkjelandia hänen saavuttaessaan Pearl Executive –tason!

Heidi aloitti Synergy WorldWidessa syksyllä 2007 kuultuaan tästä hyvältä ystävältään Mads Østvangilta. Mads oli silloin suunnittelemassa vierailua Utahiin Synergyn pääkonttorille veljensä Martinin kanssa ja hän kutsui myös Heidin mukaan. “Mads kutsui minut mukaan Utahiin, koska hän tuntee minut. Olen se skeptinen, jonka tarvitsee tarkistaa jokainen yksityiskohta ennen mahdollisuuteen tarttumista”, Heidi kertoo. Utahissa ollessaan Heidi pääsi tutustumaan Synergyyn paremmin sekä siihen mitä yhtiö pystyy tarjoamaan. Oivallettuaan tämän mahdollisuuden, Heidi rekisteröityi saman tien ja hänestä tuli Madsin ensimmäinen tiimin jäsen.

Alusta asti Heidi on ollut hyvin sitoutunut Synergy liiketoimintansa rakentamiseen sekä tiimin jäsentensä auttamiseen. Sen jälkeen kun Synergy virallisesti avasi Ruotsin, hän ja hänen tiiminsä ovat joutuneet kohtaamaan monia haasteita ja juuri haasteet ovat kasvattaneet heistä, erittäin sinnikkäitä ja positiivisia.

Aluksi Heidin päätavoite oli ansaita rahaa, mutta huomattuaan miten hänen oma sekä läheistensä terveys koheni, fokus siirtyi rahasta tuotteisiin. “Raha on tosi tärkeä asia, mutta innostuneempi olen tuotteista”, Heidi sanoo. “Liiketoiminnan rakentaminen on helppo juttu, vaikeampaa on sen ylläpitäminen tietyllä tasolla. Upeat tuotteet tietysti helpottavat asiaa.”

Heidi kannustaa kaikkia tiimin jäseniä seuraavasti: “Keskity tavoitteeseesi, äläkä ikinä anna periksi! Riippumatta siitä, mitä elämässäsi kohtaat muista, että jokaiseen ongelmaan on olemassa ratkaisu.” Heidi kuulee monien sanovan, että heillä ei ole aikaa rakentaa Synergy liiketoimintaansa. Heidi on kahdeksan lapsen äiti ja mukana monessa. Heidi on hyvin kiireinen, mutta se ei estänyt häntä keskittymästä Synergy liiketoimintaan. Hän tekee kovasti töitä ja on aina tiiminsä käytettävissä. Omalla esimerkillään hän inspiroi vastaavassa tilanteessa olevia tiimin jäseniä..

Heidi on loistava johtaja ja aina halukas auttamaan muita menestymään. Heidille vielä paljon onnea tämän merkittävän saavutuksen ansiosta!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us