Synergy Suomen Kick Off 2013 -tilaisuus lähestyy!

 
Synergy WorldWiden Suomen huipputapahtumaan ovat tervetulleita kaikki Suomen tiimin jäsenet sekä heidän vieraansa. Päivän ohjelma tulee olemaan korkeatasoinen ja erittäin antoisa.
 
Kick Off 2013 -tilaisuudesta saat paljon tärkeää tietoa menestyvän Synergy liiketoimintasi rakentamiseen. Rekisteröidy jo tänään, sillä paikkoja on rajoitetusti!
 
Aika: lauantai 9.2.2013 klo 8.30-18.00
Paikka: Hotelli Kalastajatorppa
Kalastajatorpantie 1, Helsinki
Hinta:  49 euroa/henkilö johon sisältyy koulutuksen lisäksi lounas sekä kahvit

Reservation Code GSYNA,
Tel. +358 9 458 11
E-mail helsinkikalastajatorppa@hilton.com


Huipputapahtumassa mukana mm.
Synergy WorldWiden perustaja ja pääjohtaja Dan Higginson
Euroopan toimitusjohtajaa, Bengt Emanuelsson
Laatujohtaja Lynda Hammons

Perustaessaan Synergyn Dan Higginson näki mielessään yhtiön, joka voisi konkreettisesti muuttaa ihmisten elämää - ja joka jättäisi jälkeensä hyvää. Danilla on vankka liike-elämän tausta ja hänellä on aito halu auttaa kanssaihmisiä.

Danin ura alkoi tiiminjohtajana kuuluisan Franklin Coveyn perustamassa Covey Leadership -keskuksessa, missä hänestä kasvoi henkilökohtaisen kasvun ja yritysjohtamisen dynaaminen puolestapuhuja. Hän keskittyi erityisesti työpaikan esikuvallisten johtajuusroolimallien merkitykseen,  minkä ansiosta hänet kutsuttiin konsultoimaan eri puolille Pohjois-Amerikkaa ja Aasiaa. Dan on matkustanut laajalti sekä Yhdysvalloissa että ulkomailla jakamassa oivalluksia ja johtamistaitoja monille yrityksille. Hän matkustaa jatkuvasti ympäri maailmaa kertomassa Synergyn visiosta. Dan on esimerkillisellä johtajuudellaan ansainnut yhtiölle kansallista tunnustusta ja verkostoliiketoiminnan alalla Synergyä kunnioitetaan suuresti.

Danin auttamishalu ulottuu myös Synergyn ulkopuolelle. Hän on monien hyväntekeväisyysjärjestöjen johtokunnassa, esimerkiksi Board of Chancellors for the Juvenile Diabetes Research Foundation (nuorten diabetestutkimussäätiö). Lisäksi Dan on keskeisessä roolissa myös monissa muissa hyväntekeväisyyshankkeissa.

Päivän aikataulu:

8.30-9.30 rekisteröinti ja kahvi
9.30 ohjelma alkaa
13.00-14.00 lounas (sisältyy hintaan)
14.00 ohjelma jatkuu
18.00 ohjelma päättyy

Mikäli sinulla on kysyttävää ota yhteyttä Cynthia Mitchell cmitchell@synergyworldwide.com.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us