Marek Amrosz - Puolaan ensimmäinen Team Leader!

Haluamme onnitella Marek Amroszia hänen saavuttaessaan Team Leader tason ensimmäisenä Synergy Puolassa!

Marek Amrosz nauttii ihmisten parissa työskentelystä ja pitää erityisesti nuorten kanssa toimimisesta. Marek on erittäin innokas vaeltaja ja hän ollut organisoimassa useita nuorisoryhmien ja turistien vaellusretkiä eri puolilla Puolaa. Hän on toiminut turismin parissa koko uransa ajan ja ollut myös useiden matkatoimistojen vetäjänä.

Synergy Worldwiden Marek löysi tutkiessaan Synergy Tsekin internetsivuja. Analysoituaan Synergyn markkinointisysteemin, hän hyppäsi autoonsa ja ajoi Varsovasta Prahaan osallistuakseen Synergy Tsekin avajaistilaisuuteen. Tämän jälkeen Marek ei hukannut aikaa yhtään, vaan kirjautui mukaan saman tien syyskuussa 2009.

Rekisteröitymisensä jälkeen hän irtisanoutui päätyöstään ja lähti työstämään Synergyä täyspäiväisesti. Hän teki todella sitkeästi töitä ja sai jatkuvasti vakuuttaa tiimin jäseniään Synergy Puolan avautumista - että Synergy tulee avaamaan Puolan, koska Dan Higginsson on niin luvannut. Nyt kun liiketoiminta Puolassa on avattu, Marek tekee lujasti töitä varmistaakseen Synergy Puolan menestymisen.

20 päivää Puolan avaamisen jälkeen Marekista tuli Team Leader ja hän on nopeasti etenemässä Team Director tasolle. Hän asetti tavoitteekseen saavuttaa Pearl tai Emerald taso joulukuuhun 2013 mennessä sekä saavuttaa Presidential taso v. 2015 loppuun mennessä. Marek tekee kovasti töitä saavuttaakseen taloudellisen riippumattomuuden Synergyn avulla.

Hän mielellään matkustaisi enemmän ja viettäisi talvikuukaudet jossain lämpimässä maassa. Eniten häntä motivoi muiden auttaminen; hän haluaa auttaa muita saavuttamaan tavoitteensa ja toteuttamaan unelmansa.

Marek asuu tällä hetkellä Puolassa vaimonsa, kolmen lapsensa sekä yhden lapsenlapsensa kanssa ja nauttii saadessaan viettää aikaa heidän kanssaan. Onnea Marek vielä kerran!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us