Kuukauden tuote: Body Prime

Maaliskuun kuukauden tuote on Body Prime, joka on yksi suosituimpia tuotteitamme. Se sopii erinomaisesti uusien hyvinvointirutiinien aloituksen tueksi. Maaliskuun ajan pääset nauttimaan Body Primen hyödyistä 10 prosentin alennuksella 10% alennuksella yksittäiskappaleista. Body Prime tukee elektrolyyttitasapainoa, luonnollista energia-aineenvaihduntaa. Yksi suositusannos (2 kapselia) tuotetta sisältää 400 mg magnesiumia. 

Magnesium on makrokivennäinen, jota keho tarvitse suuria määriä. Sen terveyshyödyt kohdistuvat kehon kaikkiin järjestelmiin. Magnesiumia esiintyy ihmiskehossa kaikista aineista 11:nneksi eniten, ja kaikki solut tarvitsevat sen ioneita. 

Mitä muuta Body Prime sisältää?


· Omenapektiiniä. Pektiini on kasvisoluissa esiintyvä liukoinen kuitu. Omenapektiiniä on tuoreiden omenien kuoressa ja hedelmälihassa. Body Primen hedelmistä saatavat ainesosat ovat peräisin geenimuuntelemattomista lähteistä. 

· Luumujauhetta. Luumujauhe valmistetaan kuivatuista luumuista, ja se sisältää paljon liukenemattomia kuituja. Luumut ovat erittäin ravinteikkaita, ja pakastekuivatun hedelmän ravinteelliset hyödyt ovat samat kuin tuoreen. 

Käytä ihmeessä tilaisuus hyväksesi ja kokeile Body Primea tarjoushintaan! Tästä pääset tekemään tilauksen.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us