Synergyn tuotevalikoimaan uusi monivitamiini

Nauti päivittäiset vitamiinit ja kivennäisaineet kätevästi kerralla! Synergyn vadelmalimonadinmakuinen monivitamiinijuoma sisältää 17:ää eri vitamiinia ja kivennäisainetta.  

Ravintoaineiden ja lisäravinteiden maailma voi olla hämmentävä.  Vaihtoehtoja on loputtomasti. Synergy Multivitamin on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu laadukas monivitamiinituote, joka sopii kaikille. Se sisältää A-, D-, E-, K-, C-, B6- ja B12-vitamiineja, tiamiinia, kalsiumia, foolihappoa, magnesiumia ja sinkkiä, jotka tukevat kehon perustarpeita. 
Tuote tukee normaalia energia-aineenvaihduntaa. Se suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä ja auttaa luuston normaalikunnon ylläpitämisessä. Se on siis loistava ravintolisä päivittäiseen käyttöön. Tuotevalikoimamme kasvaa maaliskuussa kahdella uudella tuotteella: Multivitamin ja SleepWell. Sen kunniaksi tarjoamme Tiiminjäsenille nyt MAKSUTTOMAN TOIMITUKSEN kaikkiin yli 100 CV:n kerta- ja upgradetilauksiin, jotka sisältävät jompaakumpaa (tai kumpaakin) tuotetta. Tarjous on voimassa 19.3. päivän loppuun saakka, ja toimituskulut vähennetään ehdot täyttävistä tilauksista automaattisesti. Muistathan, että myös vähintään 200 CV:n kestotilaukset toimitetaan aina maksutta. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us