Esittelyssä uusi SleepWell-tuote

Salli meidän esitellä uusi tuotteemme SleepWell! Rohtovirmajuuriuutetta ja rohtopassiota sisältävä valmiste auttaa sinua rentoutumaan ja nukkumaan sikeästi.  Virkistävät yöunet ovat yksi hyvinvoinnin kulmakivistä, mutta aina unensaanti ei ole helppoa. Kiireen keskellä voi olla vaikea unohtaa kaikki tehtävät, tapaamiset ja velvollisuudet yön ajaksi. 

SleepWell sisältää rohtovirmajuuriuutetta, rohtopassiota ja humalankukkaa. Rohtopassio tunnetaan rauhoittavista ja unettavista vaikutuksistaan, ja rohtovirmajuuriuutetta on perinteisesti käytetty rauhoittamaan sekä tukemaan luonnollista, tervettä ja virkistävää unta. Se ei aiheuta aamuista tokkuraisuutta eikä riippuvuutta. SleepWell vapauttaa rohtovirmajuuriuutetta tasaisesti ja valmistelee kehoa rentouttaviin yöuniin ilman äkillisiä vaikutuksia.
Tuotevalikoimamme kasvaa maaliskuussa kahdella uudella tuotteella: Multivitamin ja SleepWell. Sen kunniaksi tarjoamme Tiiminjäsenille nyt MAKSUTTOMAN TOIMITUKSEN kaikkiin yli 100 CV:n kerta- ja upgradetilauksiin, jotka sisältävät jompaakumpaa (tai kumpaakin) tuotetta. Tarjous on voimassa 19.3. päivän loppuun saakka, ja toimituskulut vähennetään ehdot täyttävistä tilauksista automaattisesti. Muistathan, että myös vähintään 200 CV:n kestotilaukset toimitetaan aina maksutta. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us