191 maratonia Synergyn siivittämänä

Paul Minter juoksi viime vuonna yli 8 000 kilometriä pitkin Ison-Britannian rannikkoa. Hänen tavoitteensa oli kasvattaa mielenterveyteen liittyvää tietoisuutta ja kerätä varoja mielenterveystyöhön juoksemalla 191 maratonia 214 päivässä. Tempaus päättyi 1.10.2022.

Synergy ja Impact Foundation

Synergy ja Impact Foundation tukivat Paulia matkalla ja pitivät huolen siitä, että hänellä oli jatkuvasti saatavillaan laadukkaita urheiluravinteita. Paul tarvitsi energiaa jaksaakseen juosta 169 päivää, ja ennen kaikkea hän tarvitsi apua palautumiseen 45 lepopäivänsä aikana. Matkaa siivittivät ProArgi-9+, FL-3X, Vitamin D3, E9 ja Biome DT.Impact Foundation lahjoitti 10 000 dollaria Head Up -hyväntekeväisyysjärjestölle, jolle Paul keräsi varoja ja jota hän on myös ollut mukana perustamassa. Meille on tärkeää kannattaa hyviä aikomuksia ja tukea tiimimme jäseniä, ja olemme seuranneet ja kannustaneet Paulia hänen huikeissa ponnisteluissaan mielenterveyden hyväksi. 

Paul Minterin tempausta käsiteltiin myös monissa lehdissä ja tv-ohjelmissa, kuten The Timesin ja BBC Newsin artikkeleissa. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us