Vuoden 2021 asiakaspalvelukampanja


Uusi vuosi tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia. Vuoden 2020 menestyksekkään asiakaspalvelukampanjan myötä tiimin jäsenet asettivat itselleen korkeampia tavoitteita ja kasvattivat liiketoimintaansa taso kerrallaan. Nyt meillä on ilo esitellä vuoden 2020 asiakaspalvelukampanja.

Asiakkaat ovat olennainen osa Synergy-yhteisöä. Vuonna 2021 Synergy kannustaa tiimiläisiä pitämään asiakassuhteita yllä erityiskampanjan avulla.

Henkilökohtaisten seurantakeskustesi eurooppalainen CV-volyymi lasketaan yhteen joka kuukausi. Laskuissa huomioidaan omat tilauksesi, kanta-asiakkaiden tilaukset sekä mahdollisesti tilaukset, jotka ylälinjasi jäsenet tekevät sinun seurantakeskustesi kautta. Tätä kutsutaan asiakaspalvelubonusvolyymiksi (APBV).

Kolmen kuukauden välein voit saada bonuksen, joka perustuu noiden kolmen kuukauden aikana säilyttämääsi tasoon. Bonus maksetaan seuraavan kuun komissioiden yhteydessä.

Aloita siis uusien tasojen tavoittelu, ja voit ansaita vuoden ensimmäisen neljänneksen lopulla jopa 500 € bonusta!

Bonustaso
Kuukauden asiakasvolyymi
Bonuksen määrä
1. taso
1 000 – 1 999 APBV
100 €
2. taso
2 000 – 2 999 APBV
200 €
3. taso
3 000 – 4 999 APBV
300 €
4. taso
Yli 5 000 APBV
500 €

Asiakaspalvelubonus on mahdollista ansaita vuoden aikana jopa neljä kertaa, joten nyt kannattaa tarttua toimeen.

Jos saavutat tammikuussa 1 250 APBV:n asiakasvolyymin (1. taso), helmikuussa 2 100 CV:n asiakasvolyymin (2. taso) ja maaliskuussa 3 000 CV:n asiakasvolyymin (3. taso), saat ensimmäisiltä kolmelta kuukaudelta 100 euroa bonusta (1. taso). Sinulla on kuitenkin hyvät mahdollisuudet ansaita seuraavilta kolmelta kuukaudelta isompi bonus.

Ehdot
• Huomaathan, että asiakaspalvelubonuskampanjaan voivat tavalliseen tapaan osallistua vain sellaiset Euroopan Synergy-tiimin jäsenet, joiden henkilökohtainen eurooppalainen TC1-volyymi on vähintään 200 CV ja joilla on aktiivinen autoship-kestotilaus.
• Asiakaspalvelubonuskampanja on ajallisesti rajoitettu kampanja, jonka tarkoitus on kannustaa luomaan hyviä suhteita eurooppalaisten asiakkaiden ja Euroopan-markkinoilla toimivien Synergyn jäsenten välille.
• Mitään kampanjan etuja ei voi siirtää toiselle henkilölle eikä vaihtaa rahaksi. Palkitun henkilön maineen Synergy WorldWide -piireissä täytyy olla bonuksen ansaitsemishetkellä moitteeton.
• Palautetuista tai hylätyistä tilauksista kertynyt CV-volyymi vähennetään laskuista.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us