Leadership Retreat 2022

Vuoden 2022 Leadership Retreat tarjoaa sinulle mahdollisuuden unohtumattomaan elämykseen toisella puolen maailmaa. Me maksamme hotellimajoituksen, ateriat ja kuljetukset kohteessa ja tarjoamme myös hyvitystä lennoista. Luvassa on ikimuistoisten hetkien ja Synergy-elämysten täyteinen seikkailu Utahissa.  

Matka tarjoaa vähintään Team Leader -tason saavuttaneille jäsenille tilaisuuden tutustua Synergyn pääkonttoriin, Hughes Center for Research and Innovation -tutkimuskeskukseen sekä nykyaikaiseen valmistuslaitokseen. Matkaan sisältyy myös Synergyn johtotiimin koulutuksia ja tapaamisia Hughes-keskuksen tutkijoiden ja lääkäreiden sekä Synergyn perustajan Dan Higginsonin kanssa.

MATKAN TIEDOT

Pätevöitymisaika: tammi–joulukuu 2021.
Tapahtuma-aika: 2022, tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin
Paikka: Utah, Yhdysvallat
Osallistujat: vähintään Team Leader -tason saavuttaneet pätevöityneet jäsenet – alla olevista pätevöitymistiedoista näet, miten ansaitset paikan myös vieraalle
Kuka voi pätevöityä?: Eurooppalaiset Synergyn Tiiminjäsenet, jotka ovat saavuttaneet vähintään Gold pin-tason ennen vuotta 2021.
 

PÄTEVÖITYMINEN


• Saavuta vähintään TEAM LEADER -taso.

• Pysy kyseisellä tasolla vähintään kuudessa kuussa vuoden aikana, joulukuu mukaan lukien.

• Lisäksi vuoden 2021 heikomman alalinjan kokonaisvolyymisi* täytyy olla vuoden 2020 heikomman alalinjan kokonaisvolyymiäsi parempi prosentteina laskettuna seuraavasti**:

Taso
Omaan pätevöitymiseen tarvittava kasvuprosentti
Vieraan kanssa pätevöitymiseen tarvittava kasvuprosentti
<- Team Leader
20%
30%
Team Manager
15%
23%
Team Director
10%
15%
Team Elite ->
5%
8%


Leadership Retreat järjestetään yhdessä vuoden 2022 Vision Retreatin kanssa. Palkintona ponnisteluistaan vähintään Team Leader -tason saavuttaneet jäsenet pääsevät viettämään aikaa muiden lupaavien Synergy-liiketoiminnan rakentajien kanssa ja nauttimaan upeista elämyksistä.

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä asiakaspalveluumme

Ehdot
- * Heikomman jalan voluumi lasketaan yhteenlaskemalla TC1 heikon jalan voluumi kuukausittain tietyn ajan puitteissa.
- ** Määräytyy sen tason mukaan, jonka perusteella sinulle maksetaan joulukuussa 2020. Tarkista maksetut sijoituksesi joulukuussa 2020 tietääksesi, kuinka monella prosentilla sinun on lisättävä volyymiasi.
- Muistathan, että osallistuaksesi Synergyn kampanjoihin sinulla täytyy olla aktiivinen autoship-kestotilaus ja TC1-keskuksen henkilökohtaisen volyymisi täytyy olla vähintään 200 CV.
- Vieraan täytyy olla Synergy-toimintaan liittyvä liikekumppani tai puoliso/kumppani. Vieras ei saa olla kukaan muu Synergy-tiimin jäsen.
- Mitään kampanjan etuja ei voi siirtää toiselle henkilölle eikä vaihtaa rahaksi. Palkitun henkilön maineen Synergy WorldWide -piireissä täytyy olla matkan ajankohtana moitteeton.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us