Vision Retreat 2022

Lähde Vision Retreat 2022  matkalle Utahiin, missä pääset tutustumaan Synergyyn omakohtaisesti. Me maksamme hotellimajoituksen, ateriat ja kuljetukset kohteessa ja tarjoamme myös hyvitystä matkakustannuksista!

Opettavainen, kokemusrikas ja inspiroiva matka kestää neljä päivää ja kolme yötä, ja sen aikana ahkerat Synergy-tiimin jäsenet pääsevät tutustumaan Synergyn pääkonttoriin, Hughes Center for Research & Innovation  tutkimuskeskukseen ja valmistuslaitokseen. 

Luvassa on myös tapaamisia Hughes-keskuksen tutkijoiden ja lääkärien sekä Synergyn perustajan ja johtajan Dan Higginsonin ja muiden Synergy-henkilökunnan jäsenten kanssa. Liity siis seuraamme Vision Retreat 2022  matkalle nauttimaan Utahin ainutlaatuisesta kauneudesta ja muodostamaan liikesuhteita.

MATKAN TIEDOT

Pätevöitymisaika: tammi–joulukuu 2021.
Tapahtuma-aika: 2022, tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin
Paikka: Utah, Yhdysvallat
Osallistujat: pätevöityneet tiimin jäsenet – alla olevista pätevöitymistiedoista näet, miten ansaitset paikan myös vieraalle
Kuka voi pätevöityä:kuka tahansa tiimin jäsen, joka saavuttaa SILVER- tai GOLD-tason ensimmäistä kertaa vuoden 2021 aikana.  

PÄTEVÖITYMINEN

• Saavuta SILVER-taso ensimäistä kertaa vuoden 2021 aikana.
• Pysy SILVER-tasolla vähintään kuudessa kuussa saman vuoden aikana, joulukuu mukaan lukien.
• Sponsoroi neljää uutta tiimin jäsentä, jotka saavuttavat STAR-tason ja pysyvät sillä seuraavien kahden kuukauden ajan (12 kuukauden pätevöitymisjakson aikana).


+ VIERASLIPUN ANSAITSEMINEN

• Voit myös ansaita paikan yhdelle vieraalle saavuttamalla GOLD-tason ensimmäistä kertaa ja säilyttämällä sen vähintään kuudessa kuussa vuoden 2021 aikana, joulukuu mukaan lukien.
• Lisäksi vähintään kahden neljästä uudesta STAR-tason saavuttaneesta tiimin jäsenestä täytyy nousta BRONZE-tasolle ja säilyttää se vähintään kahdessa seuraavassa kuussa 12 kuukauden pätevöitymisaikana.
Pyrkimällä pätevöitymään matkalle parannat samalla ansaintamahdollisuuksiasi ja kehität Synergy-liiketoimintaasi. Toivottavasti tapaamme vuonna 2022!

Pysy kuulolla! Vuoden 2021 Vision Retreat ¬ pätevöityjät julkistetaan pian. Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.  

Ehdot:  
• Muistathan, että osallistuaksesi Synergyn kampanjoihin sinulla täytyy olla aktiivinen autoship-kestotilaus ja TC1-keskuksen henkilökohtaisen volyymisi täytyy olla vähintään 200 CV.
• Jokainen Synergy Europe -tiimin jäsen, joka ei ole aiemmin ansainnut Vision Retreat promoa, voi osallistua Vision Retreat -kampanjaan. 
• Vieraan täytyy olla Synergy-toimintaan liittyvä liikekumppani tai puoliso/kumppani. Vieras ei saa olla kukaan muu Synergy-tiimin jäsen.
• Mitään kampanjan etuja ei voi siirtää toiselle henkilölle eikä vaihtaa rahaksi. Palkitun henkilön maineen Synergy WorldWide -piireissä täytyy olla bonuksen ansaitsemishetkellä moitteeton.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us