Mentoribonus 2021


Synergy on tiimityöhän perustuva yritys, ja vuosi 2021 on tiiminrakennuksen aikaa. Oletko jo johtaja, tiennäyttäjä ja mentori? Siinä tapauksessa Synergy palkitsee ponnistelusi bonuksilla.

Mentoribonuskampanja alkaa jälleen ja entistä ehompana. Mentoribonuksen ansaitseminen on nimittäin nyt aiempaa helpompaa. Näin se onnistuu:

Kun sponsoroit henkilökohtaisesti YHTÄ uutta tiimin jäsentä, joka tekee pätevöitymistilauksen kahdessa seuraavassa kuussa, Synergy palkitsee sinut 20 eurolla.

Kampanjan tarkoitus on kannustaa tiimin jäseniä pitämään hyvää huolta sponsoroimistaan ihmisistä. Emmehän halua uusien tiimin jäsenien tuntevan oloaan yksinäisiksi tai eksyneiksi. Laita siis mentorin taitosi peliin ja ota bonuksesta kaikki irti.


BONUKSEN ANSAITSEMINEN

1. kuukausi: Sponsoroi uutta eurooppalaista tiimin jäsentä aktivointitilauksella.
2. kuukausi: Auta sponsoroimaasi jäsentä saamaan liiketoimintansa käyntiin ja tekemään pätevöitymistilaus.
3. kuukausi: Jatka uuden tiimin jäsenen mentorointia ja auta häntä tekemään toinen pätevöintitilaus.

Siinä kaikki! Olet ansainnut mentoribonuksen ja auttanut tiimisi uutta jäsentä menestyksekkään Synergy-taipalen alkuun.

Bonuksen voi myös ansaita useita kertoja mentoroimalla kuukauden aikana useita ihmisiä. 

ESIMERKKI

1. Maria sponsoroi tammikuussa Jaakkoa. Hän tukee tätä ja opastaa tämän Synergyn saloihin, jotta tämä pystyy levittämään sanomaa huipputason hyvinvoinnista.
2. Helmikuussa Maria auttaa Jaakkoa edelleen, ja tämä tekee uuden pätevöitymistilauksen.
3. Maaliskuussa Jaakko tekee toisen pätevöintitilauksen, ja Maria ansaitsee ensimmäisen mentoribonuksensa. Siinä kaikki!

Jos sinulla on kysyttävää aiheesta, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Lisätietoja saat myös alla olevista kampanjaehdoista.

Ehdot
– Muistathan, että osallistuaksesi Synergyn kampanjoihin sinulla täytyy olla aktiivinen autoship-kestotilaus ja TC1-keskuksen henkilökohtaisen volyymisi täytyy olla vähintään 200 CV.
– Mentoribonuskampanja on ajallisesti rajoitettu kampanja, jonka tarkoitus on kannustaa Euroopan-markkinoilla toimivia Synergy-tiimin jäseniä mentorointiin. Siksi siinä huomioidaan vain Euroopassa tehdyt tilaukset.
– Mitään kampanjan etuja ei voi siirtää toiselle henkilölle eikä vaihtaa rahaksi. Palkitun henkilön maineen Synergy WorldWide -piireissä täytyy olla bonuksen ansaitsemishetkellä moitteeton.
– Henkilökohtaisesti sponsoroidun eurooppalaisen tiimin jäsenen täytyy tehdä aktivointitilaus markkinoiden käytäntöjen mukaisesti.
– Kampanja päättyy 31.12.2021.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us