Konferenssi 2020

Kukaan ei olisi voinut aavistaa, miten erilainen vuodesta 2020 tulee. Niin yksilöt kuin yrityksetkin ovat kohdanneet tänä vuonna uudenlaisia tilanteita ja haasteita. Meille Synergy-perheen terveys ja turvallisuus ovat äärimmäisen tärkeitä, ja siksi olemme päättäneet siirtää Amsterdamin-konferenssia. Uusi ajankohta on 5.–7.11.2021.

On raskasta todeta, ettemme pääse tänä vuonna tapaamaan Synergy-yhteisöä fyysisessä konferenssissa. Haasteet tuovat kuitenkin mukanaan myös mahdollisuuksia, ja meillä on ilo ilmoittaa, että olemme työstäneet jotain uutta ja erilaista.


Tänä vuonna järjestämme kaikkien aikojen ensimmäisen virtuaalikonferenssimme, johon kaikki voivat osallistua maksutta.
Virtuaalikonferenssi 2020:

Kerää tiimisi jäsenet yhteen, sillä tänä vuonna järjestämme kaikille avoimen maksuttoman digitaalisen tapahtuman. Tehdään siitä yhdessä Synergyn tähän mennessä suurin Euroopan-konferenssi!

Luvassa on erikoiskoulutuksia, kiinnostavia tuoteuutisia sekä tietysti tunnustusta saavutuksista, omistautumisesta ja kovasta työstä. Me Synergyllä olemme nimittäin ylpeitä jäsenten ponnisteluista ja mukautumiskyvystä. Yhdessä voimme vaikuttaa! Merkitse siis päivämäärä 16.10.2020 jo kalenteriisi ja pysy kuulolla.


Synergyn Euroopan-konferenssi 2020

Oletko jo hankkinut liput Synergyn vuoden 2020 Euroopan-konferenssiin?
Ei hätää, meillä on sinulle hyviä uutisia! Pääset lipullasi ensi vuoden Euroopan-konferenssiin. Kiitoksena kärsivällisyydestäsi, ymmärryksestäsi ja omistautumisestasi saat myös erikoislahjan vuoden 2021 Euroopan-konferenssissa. Lisäksi tiimisi jäsenille on tarjolla alennuslippuja ensi vuoden tapahtumaan.

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Siellä ollaan valmiita auttamaan.

Huom. Jos pyydät lipu(i)stasi hyvitystä, et saa edellä mainittua lahjaa etkä alennusta lisälipuista. Jos kuitenkin tahdot hyvityksen Synergyn vuoden 2020 Amsterdamin-konferenssiin ostamistasi lipuista, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us