Kölnin listalla nyt kolme Synergy-tuotetta

Ulkopuolinen taho on analysoinut Synergyn uudistetun FL-3X-geelin perusteellisesti, ja geeli on nyt päässyt mukaan Kölnin listalle (Cologne List®) ProArgi-9+- ja e9-tuotteidemme seuraan. Kölnin listalta urheilijat eri puolilla maailmaa tarkistavat, voivatko ammattiurheilijat käyttää tiettyä ravintolisää kilpaillessaan. Listan ansiosta heidän on helpompi löytää parhaat tuotteet hyvinvointinsa ja suorituskykynsä edistämiseen.

Koska luotettava riippumaton organisaatio on hyväksynyt Synergyn ainutlaatuiset tuotteet, niitä voi käyttää aktiivisten elintapojen tukena luottavaisin mielin. Lisää voit lukea lehtisestä, ja myös Cologne Listin® verkkosivuilla voit tutustua Synergyn tuotetietoihin ja laboratoriolöydöksiin.


KÖLNIN LISTA

Kölnin lista kehitettiin Olympiastützpunkt Rheinland -harjoittelukeskuksessa, ja se on maailman ensimmäinen ja edelleen tärkein ravintolisien antidopingalusta. Kaikki listalle hyväksytyt tuotteet ovat läpäisseet etikettitarkastuksen ja ulkopuolisen tahon laboratorioanalyysin. Kaikkialla Euroopassa tunnettu Kölnin lista on sertifioitu luettelo tuotteista, jotka on testattu anabolisten steroidien, stimulanttien ja muiden dopingaineiden varalta ravintolisäanalyyseihin keskittyneessä laboratoriossa.

Lataa Kölnin lista -esite

Lisätietoja saat osoitteesta koelnerliste.com.

Haluatko levittää tätä ilosanomaa? Jaa julkaisu napsauttamalla haluamaasi sosiaalisen median vaihtoehtoa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us