Biome Shake -tuotteesta usein kysyttyä

Biome Shake on yksi Synergy WorldWiden suosituimpia lisäravinteita, ja eurooppalaiset ovat nauttineet sen hyödyistä jo lähes viisi vuotta. Mikrobiomille hyödyllisestä tuotteesta saa puhdasta proteiinia ja tehokkaita ravintoaineita. Synergy muutti tuotteen koostumusta äskettäin uusien tietojen ja asiakaspalautteen pohjalta. Muutosten myötä asiantuntijat odottavat Biome Shaken tuottavan entistä parempia tuloksia etenkin osana Purify-ohjelmaa ja säännöllisiä mikrobiomin hyvinvointiin keskittyviä ohjelmia.  

Alla on vastauksia tavallisimpiin Biome Shakea koskeviin kysymyksiin. Niissä kerrotaan myös tuotepäivitysten syistä ja vaikutuksista. 

1. Miksi Biome Shake? 

• Biome Shake on tehokas ja herkullinen sekoitus puhtaita kasviproteiineja, vitamiineja, kivennäisaineita ja muita synergisesti toimivia ravintoaineita.
• Biome Shake on tieteellisesti suunniteltu tukemaan aineenvaihduntaa etenkin osana Purify-ohjelmaa ja mikrobiomin hyvinvointiin keskittyviä ohjelmia. 
• Biome Shake sisältää laadukkaita aminohappoja ja kasviproteiineja, jotka tukevat lihasmassan kasvua ja säilyttämistä.
• Tuotteessa on vähän hiilihydraatteja ja paljon kuituja. Hiilihydraattipitoisten ruokien korvaaminen Biome Shakella voi helpottaa painonhallintaa.1 
• Biome Shake tukee myös mikrobiomin hyvinvointia ja tervettä mikrobitasapainoa, sillä se lisää hyödyllisten bakteerien (kuten Bifidobacterium- ja Lactobacillus-bakteerien) ja vähentää huonojen bakteerien (kuten patogeenien Bacteroides fragilis ja Clostridium perfringens) määrää.2

2. Mikä Biome Shakessa on muuttunut? 

Parannettu hiilihydraattiseos 
• Kokonaishiilihydraattimäärä on entistä pienempi.
• Tuotteessa on käytetty resistenttiä dekstriiniä maltodekstriinin sijaan, ja uudistettu koostumus sisältää monimutkaisia hiilihydraatteja.
• Puhdas monimutkaisten hiilihydraattien seos on peräisin täysjyvistä: luomukvinoasta, luomuamarantista, luomutattaresta ja luomuhirssistä.

Enemmän proteiineja
• Uusi koostumus sisältää 2 grammaa enemmän puhdasta kasviproteiinia annosta kohden (yhteensä 22 grammaa), ja sen aminohappotasapaino on erinomainen. 

Enemmän vitamiineja ja kivennäisiä
• E-vitamiini on tärkeä antioksidantti, joka esimerkiksi suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä.
• Rauta on kivennäinen, joka tukee punasolujen ja hemoglobiinin muodostumista, hapen kuljetusta ja solujen jakautumista. Se tukee immuunijärjestelmän toimintaa ja voi lievittää väsymystä.3

Vihreistä kahvipavuista ja vihreän teen lehdistä saadut uutteet 
• Vihreät kahvipavut ja vihreän teen lehdet ovat luonnollisia polyfenolien lähteitä, ja uudistettu Biome Shake sisältää niistä saatuja uutteita. 
• Yhdessä tuotteen muiden ainesosien kanssa ne tuottavat erilaisia hyötyjä. 

Ainesosien optimointi
• Uutta koostumusta on parannettu. Pellavansiemen, auringonkukka ja MCT-öljy esimerkiksi täyttävät rasvahappotarpeet, joten kurkkuöljy ei enää ole tarpeen.
• Hiilihydraattikoostumuksen parantamiseksi maltodekstriini on korvattu resistentillä dekstriinillä (kuten edellä mainittiin). 

3. Miten Biome Shake tukee ihmisen suoliston mikrobiomia? 

• Hiilihydraattipitoinen ruokavalio on yhteydessä dysbioosiin. Huonolaatuisten elintarvikkeiden sisältämät myrkyt heikentävät suoliston bakteeritasapainoa. 
• Biome Shaken laadukkaat ainesosat parantavat ja tukevat mikrobiomin hyvinvointia synergisesti ja tasapainottavat suoliston hyvää bakteerikantaa fytoravinteiden, aminohappojen ja probioottisten kuitujen avulla. Biome Shake on siis puhdas, vähähiilihydraattinen, proteiini- ja kuitupitoinen vaihtoehto, joka tukee tervettä aineenvaihduntaa hyödyllisten Bifidobacterial- ja Lactobacillus-bakteerien avulla.2


4. Sopiiko uudistettu Biome Shake kasvissyöjille? 

Kyllä, myös uudistettu Biome Shake sopii kasvissyöjille. Tulevaisuudessa tuote on suunnitelmien mukaan myös vegaaninen.

5. Onko pakkaus muuttunut? 

On. Pakkaus on nyt biopohjainen. Pakkausmateriaali saadaan sivutuotteena sokerijuurikkaista ilman öljyä, ja pakkaukset ovat kierrätettäviä, joten kaatopaikkajätettä syntyy vähemmän. 
Tutkimuksen mukaan noin 60 % ilmastovaikutuksista sekä fossiilisten polttoaineiden vähenemiseen liittyvistä vaikutuksista saavutetaan käyttämällä tätä biopohjaista HDPE-materiaalia vastaavien fossiilipohjaisten materiaalien sijaan.4

6. Miksi etiketissä mainitaan, että tuote sisältää kofeiinia, ja siinä on lapsia ja raskaana olevia naisia koskeva vastuuvapauslauseke?

• Kofeiinia on hyvin vähän (alle 1 mg). Etiketissä mainitaan kofeiini ainoastaan kansainvälisten etikettivaatimusten täyttämiseksi. 
• Vastuuvapauslauseke liittyy kofeiiniin. Kuten edellä mainittiin, kofeiinia on tuotteessa vähäpätöinen määrä – huomattavasti vähemmän kuin kofeiinittomassa kahvissa tai useimmissa suklaapatukoissa. 

7. Mitä Biome Shaken sisältämästä suolasta on hyvä tietää?

Uudistettu Biome Shake sisältää aiempaa vähemmän suolaa annosta kohden.
Biome Shaken sisältämä suola on peräisin tärkeistä ainesosien täyteaineista ja luonnollisesta aromista. Biome Shake on sekä ravinteikas että herkullinen. 
Suuri osa natriumista on peräisin natriumseleniitistä, joka on seleenin lähde ja jota esiintyy luonnostaan esimerkiksi herneproteiinissa. Seleeni on myös tärkeä immuunijärjestelmälle.

8. Onko kuidun lähde muuttunut? 

Biome Shakessa on edelleen frukto-oligosakkarideja, jotka ovat mikrobiomin terveyttä tukevia probioottisia kuituja.

9. Mikä Purify-ohjelma on ja miten Biome Shake liittyy siihen? 

• Purify-ohjelma on terveyttä ja hyvinvointia tukeva ohjelma, jonka perusta on Purify-tuotepaketti. Ohjelma on suunniteltu seitsemän tai 21 päivän mittaiseksi, ja se auttaa mikrobiomin puhdistuksessa ja huipputason hyvinvoinnin saavuttamisessa. 
• Biome Shake on yksi viidestä tieteellisesti kehitetystä tuotteesta, jotka on suunniteltu tukemaan mikrobiomin tasapainoa ja yleistä hyvinvointia. Kaikki nämä viisi hyvinvointia tukevaa ravintolisää sisältyvät Purify-pakettiin.

10. Miten voin kokeilla Biome Shakea? 

• Voit tilata Biome Shakea täältä.
• Jos sinulla on muuta kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä asiakaspalveluumme. 


Alaviitteet 
1. Biome Shake tukee painonhallintaa parhaiten yhdessä terveellisen ruokavalion ja päivittäisen liikunnan kanssa. 
2. Tutkimusten mukaan herneproteiinia nauttivien henkilöiden hyvien suolistobakteereiden (Bifidobacterium ja Lactobacillus) määrä nousee ja huonojen suolistobakteereiden (Bacteroides fragilis ja Clostridium) määrä laskee.
3. Päivittäisen raudansaannin tasapainottaminen on tärkeää. Niin raudanpuutteella kuin sen liikasaannillakin voi olla epämiellyttäviä sivuvaikutuksia. Yhdestä Biome Shake -annoksesta saa 14 mg rautaa. Kahdesta Biome Shake -annoksesta päivässä saa jo optimaalisen määrän rautaa.
4. Tämä tutkimus vahvistaa uuden, ympäristöystävällisen pakkauksen edut ja sen tuotannon ympäristövaikutukset. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us