Esittelyssä Impact Foundation

Synergy WorldWide ja Nature’s Sunshine jakavat luonnon parantavaa voimaa sitä tarvitseville Impact Foundation kautta. Järjestö pyrkii kasvattamaan tietoisuutta luonnon parannuskyvyistä ja tarjoamaan mielekkäitä mahdollisuuksia auttaa muita. Se tekee myös yhteistyötä sellaisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa, joiden tavoitteet vastaavat yrityksemme pyrkimyksiä.

NÄIN VAIKUTAMME
Vuonna 2019 perustetun Impact Foundationin vaikutukset alkavat jo näkyä maailmalla:

Miles For Meals -juoksu
Viiden kilometrin #MilesForMeals-juoksun/-kävelyn avulla kerättiin rahaa nälänhädän lievittämiseksi. Kaikki tapahtumalla kerätyt varat lahjoitettiin Utah Food Bank Mobile Pantry -ohjelmaan. Näin sponsoroimme kotikaupunkimme koulua. Synergyn työntekijät tuovat myös kuukausittain ruokaa sponsoroimamme koulun oppilaille.
Apua koronaviruksen torjuntaan
Tänä vuonna Impact Foundation lahjoitti yli $90,000 Kiinassa koronavirusalueella työskenteleville hoitotyöntekijöille. Lahjoitus käytettiin hengityssuojainten, suojalasien ja suojavaatteiden hankkimiseen Wuhaniin ja muille alueille, joilla tartuntoja on tavattu eniten. Nämä tarvikkeet suojaavat hoitotyöntekijöitä niin, että he pystyvät huolehtimaan tartunnan saaneista mahdollisimman hyvin.

Vitamin Angels -järjestö
Äskettäin Impact Foundation lahjoitti 25 000$ Vitamin Angels -järjestölle , joka toimittaa sairauksia, sokeutta ja kuolemia ehkäiseviä elintärkeitä vitamiineja aliravitsemusvaarassa oleville äideille ja alle 5-vuotiaille lapsille.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us