Video: Immuunijärjestelmästä


Haluatko perehtyä Synergyn vastustuskykyä tukevien tuotteiden takana olevaan tieteeseen? Tällä videolla tohtori Noah Jenkins kertoo, miten ProArgi-9+, Mistify ja Phytolife yhdessä auttavat vahvistamaan immuunijärjestelmää ja tehostavat kehon kykyä taistella sairauksia vastaan.

Noah Jenkins
Noah Jenkins on Hughes Center for Research and Innovation -keskuksen tutkimus- ja kehitysjohtaja. Hänellä on tohtorin tutkinto Utahin yliopistosta, missä hän opiskeli molekyylibiologiaa. Tohtoriksi väiteltyään hän toimi kolme vuotta tutkijana Huntsman Cancer Instituten lasten neuro-onkologian osastolla ja kaksi vuotta molekyylilääketieteen puolella lasten kardiologian osastolla. Hän ymmärtää ihmiskehoa syvällisesti, ja hänellä on kattava käsitys hyvinvoinnin kannalta välttämättömistä ravintoaineista.


Video teksti

Tervehdys Synergy WorldWidelta. Seurassani on tänään verkkokameran välityksellä Hughes-tutkimuskeskuksen tohtori Noah Jenkins. Mitä kuuluu?

Hyvää. Mukava olla täällä.

Kiitos, että tulit puhumaan vastustuskyvystä. Mitä suosittelet ihmisille, jotka haluavat nyt parantaa vastustuskykyään?

Yksinkertaisia asioita. Riittävästi unta ja liikuntaa sekä tupakan, roskaruoan ja muiden myrkkyjen välttämistä. Lisäksi kannattaa huolehtia riittävästä mikroravinteiden saannista.

Kertoisitko V3-järjestelmän Mistify-, Phytolife- ja ProArgi-9+-tuotteista? Miksi ne tukevat vastustuskykyä?

Ne ilmentävät yrityksen nimeä, Synergy. V3-tuotteet tehostavat vastustuskykyä synergisesti. ProArgi-9+ sisältää arginiinia, joka toimii immuunisolujen raaka-aineena. Lisäksi sillä on muita hyödyllisiä vaikutuksia.

Monet immuunisoluista tuottavat aktivoituessaan arginaasi-nimistä entsyymiä ja hajottavat kehon arginiinivarastoja. Jotta arginiinitaso pysyy riittävänä, arginiinin saannista kannattaa siis huolehtia.

Mistify ja Phytolife ovat antioksidanttituotteita. Antioksidantit ovat immuunijärjestelmälle tärkeitä.

Oksidatiivinen tila kannattaa pitää hyvänä, ja nämä tuotteet auttavat siinä ulkoa ja sisältä. Ne toimivat hyvin yhdessä.

Phytolife sisältää klorofylliä, joka aktivoi kehon omat antioksidanttientsyymit ja auttaa suojaamaan soluja sisältä. Mistifysta taas saa runsaasti tehokkaita antioksidantteja. Ne tuhoavat vapaita radikaaleja, parantavat kehon oksidatiivista tilaa ja tukevat immuunijärjestelmää yleisesti.

V3-tuotteet sisältävät B6-, B12-, C- ja D-vitamiineja. Miten ne tukevat vastustuskykyä?

Ne ovat vastustuskyvyn kannalta erittäin hyviä. B-vitamiineja käytetään kehon energiantuotannossa.

Immuunijärjestelmä tarvitsee energian aktivointijärjestelmiä, jotta se toimii oikein.

Nämä vitamiinit ovat tarpeellisten entsyymien kofaktoreita, reaktioiden välttämättömiä komponentteja.

C-vitamiini on vahva antioksidantti, joka tukee kehon oksidatiivista tilaa. Lisäksi se toimii joidenkin immuunisolutyyppien raaka-aineena. D-vitamiini aktivoi transkriptiotekijöitä tai proteiineja, jotka saavat kehon tuottamaan materiaaleja, joita immuunisolut käyttävät vastustusmekanismeihin.

Selvä. Mitä muita neuvoja antaisit ihmisille, jotka haluavat parantaa vastustuskykyään?

Muistakaa pestä kätenne. Se on tärkeintä.

Loistava neuvo!

Kiitos, Noah Jenkins Hugh-tutkimuskeskuksesta. Kiitos myös teille katsojille ajastanne.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us