Impact Foundationilta yli 90 000 dollarin lahjoitus Wuhaniin koronaviruksen torjuntaan

Impact Foundation on yhdessä kiinalaisten tiimin jäsenten ja työntekijöiden kanssa lahjoittanut 90 500 dollaria (633,357 Kiinan juania) Shanghai Charity Foundationille. Varat on tarkoitus käyttää tuhoisan koronaviruksen torjuntaan Wuhanissa.

Lahjoitus käytetään hengityssuojainten, suojalasien ja suojavaatteiden hankkimiseen Wuhaniin ja muille alueille, joilla tartuntoja on tavattu eniten. Nämä tarvikkeet suojaavat hoitotyöntekijöitä niin, että he pystyvät huolehtimaan tartunnan saaneista mahdollisimman hyvin.

Toimitusjohtaja Dan Norman toteaa näin: ”Nature’s Sunshine pystyi reagoimaan Kiinan tilanteeseen nopeasti Impact Foundationin kautta. Järjestön lahjoituksesta on Kiinassa paljon hyötyä. Olen todella ylpeä Kiinan-tiimiläisistämme, jotka ovat jakaneet aikaansa ja resurssejaan niin auliisti.”

Avokätisen lahjoituksen lisäksi kiinalaiset tiimin jäsenet ja työntekijät ovat näyttäneet tukensa sosiaalisessa mediassa. He ovat tuoneet toivoa ja vahvistaneet taistelutahtoa kautta Kiinan. Nature’s Sunshinella/Synergy WorldWide ollaankin valtavan ylpeitä heidän panoksestaan ja anteliaisuudestaan.

Shanghain ja Jing’anin kaupunkipiirin hallinnot ovat ilmaisseet kiitollisuutensa lahjoituksesta.

Impact Foundation

Synergy WorldWide ja Nature’s Sunshine jakavat luonnon parantavaa voimaa sitä tarvitseville Impact Foundationin kautta. Järjestö pyrkii kasvattamaan tietoisuutta luonnon parannuskyvyistä ja tarjoamaan mielekkäitä mahdollisuuksia auttaa muita. Se tekee myös yhteistyötä sellaisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa, joiden tavoitteet vastaavat yrityksemme pyrkimyksiä.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us