Viesti Bryant Yatesiltä


Hyvä tiimin jäsen,

Elämme ennennäkemättömiä aikoja. COVID-19 eli koronavirus jatkaa leviämistään ja asiat muuttuvat uskomatonta vauhtia. Siksi mukautamme liiketoimintaamme ja muita toimiamme jatkuvasti.

Monien muiden tavoin seuraamme maailman koronavirusuutisia tiiviisti. Noudatamme paikallisten ja kansainvälisten terveysviranomaisten ohjeita ja suojelemme itseämme, asiakkaitamme ja muita asuin- ja työympäristössämme olevia ihmisiä asianmukaisin varotoimin.

Tiedämme, että tuotteidemme laatua ja puhtautta arvostetaan, ja pidämme kiinni korkeista standardeistamme. Haluamme, että kaikki asiakkaamme saavat nauttia luonnon parantavista voimista, ja tahdomme varmistaa, että yrttituotteidemme laatuun voi luottaa jatkossakin. Nykytilanteessa tehostamme valmistuslaitostemme jo valmiiksi tiukkoja siivous- ja desinfiointikäytäntöjä entisestään.

Tiimin jäsenten ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus ovat meille etusijalla. Monet henkilökunnastamme tekevät nyt etätöitä. Synergy tarjoaa jatkossakin niin hyvää palvelua kuin vallitsevissa olosuhteissa suinkin on mahdollista. Teemme kaiken voitavamme, jotta jäsenemme pystyvät parantamaan ihmisten elämänlaatua myös näinä vaikeina aikoina.

Olen kiitollinen Synergyn loistavista tuotteista. Me kaikki tunnemme niiden tehon – toivottavasti myös perheesi ja ystäväsi osaavat hyödyntää niitä.

Pidetään huolta toisistamme.

Terveisin,
Bryant J. Yates

CONVERSATION

Instagram

Follow Us