Ilmoittautuminen vuoden 2020 konferenssiin on auki


Vuoden tärkeimpään tapahtumaan on enää joitakin kuukausia. Liity seuraamme Synergy WorldWiden konferenssiin, joka järjestetään Amsterdamissa 16.–18.10.2020. Ilmoittaudu jo tänään mukaan juhlistamaan uusia saavutuksia ja luvassa on varmasti valaiseva ja kiinnostava konferenssiviikonloppu!

16. päivä järjestetään VIP-illallinen *, ja 18. päivä lounas, jossa julkistetaan "Monthly Mentor Bonus" -voittajat *. Klikkaa tästä nähdäksesi pätevöitymiskriteerit.
* pätevöityneet saavat henkilökohtaisen kutsun


Mitä pikemmin ilmoittaudut, sitä enemmän säästät. Early Bird -lippujen ostaminen tarkoittaa 30€ säästöä normaali hintaisesta pääsylipusta ja 50€ säästöä verrattuna paikan päältä ostettuun pääsylippuun! Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi viipymättä.

Ilmoittautumisaikataulu
Aikainen ilmoittautuminen
3.2 - 31.3
€99
Normaali ilmoittautuminen
1.4 - 15.9
€129
Uudet tiimin jäsenet*
3.2 - 15.9
€99
Paikan päällä ilmoittautuminen
16.-18.10
€149

Hinta on per henkilö ja sisältää pääsyn kaikkiin huippukokouksen yleisistuntoihin ja Tervetuliaisgaalaan. Majoitus ja kuljetus eivät sisälly ilmoittautumismaksuun.
*Saadakseen alennuksen uusien tiimin jäsenten täyty ilmoittautua soittamalla asiakaspalveluun 30 päivän kuluessa jäseneksi rekisteröitymisestään.


Parhaan mahdollisen kokemuksen saamiseksi blogissa julkaistaan ilmoitus kaikille Synergy Summit -vieraille, jossa kerrotaan parhaat hotellit lähellä tapahtumapaikkaa (RAI Amsterdam) tai kaupungin keskustassa.

Huippukokous on vuoden tärkein tapahtuma - se on mahdollisuus tuoda koko Eurooppa yhteen ja tutustua uskomattomiin tuotteisiimme (ehkä jopa uusia tuotteita) sekä oppia rakentamaan entistä tehokkaampi Synergy-liiketoiminta. Et halua jättää sitä väliin!


Merkitse päivämäärät siis kalenteriisi ja aloita matkavalmistelut. Nähdään Amsterdamissa!

VIP-DINNERIN PÄTEVÖITYMINEN*:
Saavuta joukkueenjohtajuus tai ylemmäksi ensimmäistä kertaa 1. syyskuuta 2019 - 31. elokuuta 2020 välisenä aikana
TAI
Ylläpidä joukkueenjohtajuutta vähintään kolme kuukautta 1. tammikuuta 2020 - 31. elokuuta 2020 välisenä aikana
* pätevöityneet saavat henkilökohtaisen kutsun

CONVERSATION

Instagram

Follow Us