Monthly Mentor Bonus

Kaksi ihmistä. Kolmen kuukauden taival.
Heidän on mahdollista saavuttaa päämääränsä,
mutta he tarvitsevat oppaan. Johtajan. Mentorin.
Oletko sinä sopiva henkilö? Siinä tapauksessa ansaitset bonuksen.
 

ESITTELYSSÄ MENTORIBONUS 

Kun sponsoroit kahta uutta tiimin jäsentä, jotka tekevät aktivointitilauksen ja sen jälkeen pätevöitymistilauksen kahdessa seuraavassa kuussa, Synergy palkitsee sinut 50 euron bonuksella.

Kampanjan tarkoitus on kannustaa tiimin jäseniä pitämään hyvää huolta sponsoroimistaan ihmisistä. Niin jännittävää kuin Synergy-joukkoon liittyminen onkin, seikkailu ilman opasta voi  nimittäin pelottaa – emmekä halua uusien tiimin jäsenien tuntevan oloaan yksinäisiksi tai eksyneiksi. Laita siis mentorin taitosi peliin ja ota bonuksesta kaikki irti.

TOIMINTAPERIAATE
1. kuukausi: Sponsoroi kahta uutta tiimin jäsentä, jotka tekevät aktivointitilauksen.
2. kuukausi: Auta sponsoroimiasi jäseniä saamaan liiketoimintansa käyntiin. Heistä kummankin täytyy tehdä pätevöitymistilaus.
3. kuukausi: Jatka uusien jäsenten mentorointia. Heistä kummankin täytyy tehdä jälleen pätevöitymistilaus.
Tadaa! Tiimisi uudet jäsenet ovat päässeet hyvään alkuun, ja sinä olet ansainnut mentorointibonuksen.*

Voiko bonusta ansaita useammasta kuin yhdestä parista? VOI. Bonuksen voi ansaita jopa viisi kertaa kuussa. Näytä siis mentorointitaitosi!

ANSAITSE SYNERGYN MENTORIPAKETTI
Jos ansaitset neljännesvuoden aikana vähintään KOLME mentoribonusta, saat lisäksi Synergyn mentoripaketin, joka sisältää yli 100 euron arvosta Synergyn tuotteita ja myyntityökaluja.

EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI
Vuoden 2020 Euroopan-konferenssin ajankohta ja paikka julkistetaan pian. Kun ansaitset elokuuhun mennessä kuusi mentoribonusta, saat itsellesi ja yhdelle vieraalle kutsun konferenssin VIP-tapahtumaan. Luvassa on ylellinen illallinen muiden VIP-vieraiden kanssa sekä erikoistunnustus.

Älä siis suotta aikaile – ihmiset ovat vailla oivaa opasta, järkevää johtajaa ja mainiota mentoria. Ja se mentori olet sinä! Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä. Jäljempää näet kampanjan ehdot ja vastauksia yleisiin kysymyksiin.

ESIMERKKI

Leila sponsoroi tammikuussa kahta uutta tiimin jäsentä, Tonia ja Tiinaa. Sekä Toni että Tiina tekevät aktivointitilauksen, ja Leilakin ottaa ilon irti 200 CV:n pätevöitymistilauksestaan.
Helmikuussa Leila tukee edelleen Tonia ja Tiinaa, vastailee heidän kysymyksiinsä ja antaa heille vinkkejä Synergy-liiketoiminnan kehittämiseen. Leila, Toni ja Tiina tekevät kukin oman pätevöitymistilauksensa, joten he voivat ansaita Synergy-bonuksia ja -komissioita.
          - Lisäksi Leila sponsoroi taas neljää uutta tiimin jäsentä: Karia, Kaarinaa, Sannia ja Severiä. Jokainen näistä neljästä tekee aktivointitilauksen.
Maaliskuussa
          - Toni ja Tiina tekevät kolmannen pätevöitymistilauksensa
          - Leila ansaitsee ensimmäisen 50 euron mentoribonuksensa* (lisäksi hän on saattanut ansaita muita Synergyn komissioita ja bonuksia)
          - Kari, Kaarina, Sanni ja Severi tekevät kukin oman pätevöitymistilauksensa.
Huhtikuussa
          - Kari, Kaarina, Sanni ja Severi tekevät jälleen pätevöitymistilauksen
          - Leila ansaitsee kaksi uutta 50 euron mentoribonusta*
          - Leila saa myös Synergyn mentoripaketin.

Uusi bonus tuo mukanaan monia mahdollisuuksia. Älä siis suotta aikaile – ihmiset ovat vailla oivaa opasta, järkevää johtajaa ja mainiota mentoria. Ja se mentori voit olla sinä! Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä. Alla on myös lisätietoja aiheesta.


 *Muistathan, että osallistuaksesi Synergyn kampanjoihin sinulla täytyy olla aktiivinen autoship-kestotilaus ja TC1-keskuksen henkilökohtaisen volyymisi täytyy olla vähintään 200 CV (sisältää myös asiakasvolyymin).
- Mentoribonuskampanja on ajallisesti rajoitettu kampanja, jonka tarkoitus on kannustaa Synergy-tiimin jäseniä mentorointiin Euroopan markkinoilla.
- Synergyn mentoripaketteja jaetaan neljännesvuosittain aina kolme kuukautta kunkin neljänneksen päätyttyä. Näin ollen mentoripaketteja jaetaan kesä-, syys- ja joulukuussa 2020 sekä maaliskuussa 2021.
- VIP-paketin vuoden 2020 Euroopan-konferenssiin ansainneet jäsenet saavat tuoda mukanaan vieraan. Vieraan täytyy olla Synergy-toimintaan liittyvä liikekumppani tai puoliso/kumppani.  Vieras ei saa olla kukaan muu Synergy-tiimin jäsen. 
- Mitään kampanjan etuja ei voi siirtää toiselle henkilölle eikä vaihtaa rahaksi. Palkitun henkilön maineen Synergy WorldWide -piireissä täytyy olla bonuksen ansaitsemishetkellä moitteeton. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us