Kristine Hughes 1938–2020


Nature’s Sunshinen kanssaperustaja Kristine Hughes on poissa

Kristine Hughes auttoi muita hyvinvoinnin ja vaurauden tielle Nature’s Sunshinen kautta.

LEHI, Utah, 24.2.2020 — Nature’s Sunshine Productsin kanssaperustaja ja hallituksen jäsen Kristine F. Hughes (9.8.1938–23.2.2020) nukkui pois viime viikonloppuna 81 vuoden ikäisenä.

”Kristinen läheiset ja hänen suuri Nature’s Sunshine -perheensä jäävät kaipaamaan häntä, mutta hänen perintönsä jälkipolville näkyy yhä liiketoiminnassamme”, Nature’s Sunshinen ja Synergy WorldWiden toimitusjohtaja Terrence Moorehead toteaa. ”Yritys oli Kristinelle rakas, ja hän solmi läheisiä suhteita eri puolilla maailmaa toimivien työntekijöiden ja tiimin jäsenten kanssa.”

KKristinen innovatiiviset ideat ja uranuurtajahenki edistivät Nature’s Sunshinen kasvua olennaisesti. Hän oli 48 vuoden ajan mukana mullistamassa luonnollisen hyvinvoinnin alaa ja muokkaamassa lisäravinneteollisuutta sen nykyiseen muotoon.

Kristine aloitti yrttituotteiden kapseloinnin ja niiden myynnin hyvinvointimyymälöihin yhdessä aviomiehensä ja perheensä kanssa. Yhdysvaltojen lisäravinnekäyttäjien ja vaihtoehtoisen terveydenhoidon toimijoiden määrä oli kasvussa, ja tuotteille löytyi nopeasti otolliset markkinat. Ennen pitkää kukoistava yritys laajensi liiketoimintaansa yli 40 maahan.

Kristine suhtautui laatuun, tinkimättömyyteen ja palvelualttiuteen intohimoisesti, ja tämä asenne auttoi pientä perheyritystä kasvamaan kansainväliseksi miljoonaluokan yritykseksi, joka levittää luonnon parantavan voiman sanomaa ympäri maailmaa. Kristine oli aktiivisesti mukana yrityksen toiminnassa vuodesta 1980 elämänsä loppuun saakka. Vuosina 1996–1997 hän toimi yrityksen toimitusjohtajana, ja 35 vuoden aikana hän oli mukana myös yrityksen hallituksessa eri rooleissa, kuten hallituksen puheenjohtajana vuosina 1984–2012 ja hallituksen varapuheenjohtajana vuosina 2013–2019. Vuonna 1998 hän sai myös Ernst & Youngin vuoden yrittäjän tunnustuksen.

Vaikka Kristine oli aktiivinen yritysmaailmassa, hänet muistetaan parhaiten hänen omistautumisestaan perheelleen ja läheisistä suhteistaan työntekijöiden ja tiimin jäsenten kanssa. Kristine suhtautui yritykseen perheensä jatkeena, ja hän loi yrityskulttuurin, jossa välitetään työntekijöistä, tiimin jäsenistä ja asiakkaista.

Menestyksestään huolimatta Kristine oli aina nöyrä, eikä hän koskaan hakeutunut parrasvaloihin. Vaikka hänen elämänsä oli täydellinen esimerkki amerikkalaisen unelman toteutumisesta, hän sai eniten iloa mahdollisuuksien jakamisesta muiden kanssa. Hän nautti saadessaan auttaa ihmisiä hyvinvoinnin ja vaurauden saavuttamisessa.

”Kristine omisti elämänsä muiden auttamiselle Nature’s Sunshinen kautta”, Moorehead sanoo. ”Kunnioitamme hänen elämäänsä ja muistoaan levittämällä sanomaa luonnon parantavista voimista myös jatkossa.”

Kristineä jäivät kaipaamaan muut Nature’s Sunshinen perustajat, hänen aviomiehensä Gene Hughes ja Pauline Hughes, hänen seitsemän lastaan Craig Hughes, Chris Hughes, Heidi Hughes Hastings, Sherston Hughes Faux, Julie Hughes King, Jeni Hughes McCoard ja Kristi Hughes Dowding, sekä 37 lastenlasta ja 4 lastenlastenlasta.

Kristine ei halunnut hautajaisia, vaan hänelle pidetään myöhemmin tällä viikolla pienimuotoinen yksityinen muistotilaisuus. Perhe toivoo, että halukkaat kunnioittavat Kristinen muistoa kukkien tai lahjojen sijaan lahjoituksella Impact Foundationille.

Nature’s Sunshine ja Synergy WorldWide
Nature’s Sunshine Products (NATR) on menestyvä terveys- ja hyvinvointialan yritys, joka myy ravinto- ja hygieniatuotteita yli 40 maassa. Yrityksen tuotteet valmistetaan sen omissa huippuluokan laitoksissa. Näin varmistetaan, että tuotteet ovat markkinoiden laadukkaimpia, turvallisimpia ja tehokkaimpia. Synergy WorldWide on Nature’s Sunshine Productsin kokonaan omistama tytäryritys, jonka tavoitteena on myös parantaa ihmisten elämänlaatua.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us