Vuoden 2021 Leadership Retreat Utahissa

Pätevöidy juhlistamaan Synergyä Utahissa vuonna 2021
Lennä toiselle puolelle maailmaa ja koe ainutlaatuisia elämyksiä. Vuoden 2021 Leadership Retreat -matkalle pätevöityville jäsenille on luvassa ikimuistoinen seikkailu Utahissa Synergy-kokemuksineen.

Vähintään Team Leader -tason saavuttaneilla jäsenillä on nyt tilaisuus tutustua Synergyn pääkonttoriin, Hughes Center for Research and Innovation,  tutkimuskeskukseen ja Synergyn valmistuslaitokseen. Vieraanamme osallistut esityksiin ja tapaamisiin Synergyn henkilökunnan, Hughes-keskuksen tutkijoiden ja lääkäreiden sekä yrityksen johtajan ja perustajan kanssa. Lisäksi pääset ihailemaan Utahin upeita nähtävyyksiä.

Leadership Retreat järjestetään yhdessä vuoden 2021 Vision Retreatin kanssa. Palkintona ponnisteluistaan vähintään Team Leader -tason saavuttaneet jäsenet pääsevät viettämään aikaa muiden lupaavien Synergy-liiketoiminnan rakentajien kanssa ja nauttimaan upeista elämyksistä. Synergy huolehtii majoituksesta, aterioista, maakuljetuksista sekä kiinnostavista aktiviteeteista. Pätevöitymisohjeet näet jäljempää.

TAPAHTUMAN TIEDOT

Pätevöitymisaika: tammi–joulukuu 2020
Ajankohta: 2021, tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin
Paikka: Utah, Yhdysvallat
Osallistujat: vähintään Team Leader -tason saavuttaneet pätevöityneet jäsenet – alla olevista pätevöitymistiedoista näet, miten ansaitset paikan myös vieraalle

PÄTEVÖITYMINEN


– Sinun täytyy saavuttaa vähintään Team Leaderin taso ja säilyttää se ainakin kuutena kuukautena – mukaan lukien joulukuussa, joka on viimeinen kampanjakuukausi.

– Joka kuukausi kun saavutat tason, sinun täytyy säilyttää se tai nousta seuraavalle tasolle seuraavassa kuussa, jotta kuukausi lasketaan yhdeksi kuudesta kuukaudesta.

– Lisäksi vuoden 2020 heikomman alalinjan kokonaisvolyymisi* täytyy olla vuoden 2019 heikomman alalinjan kokonaisvolyymiäsi parempi prosentteina laskettuna seuraavasti:

Taso**
Kasvuprosentti (1 henkilö)
Kasvuprosentti (1 henkilö + 1 vieras)
Team Leader
20%
30%
Team Manager
15%
23%
Team Director
10%
15%
Team Elite ja sitä korkeammat tasot
5%
8%

Pyrkimällä pätevöitymään matkalle parannat samalla ansaintamahdollisuuksiasi ja kehität Synergy-liiketoimintaasi. Toivottavasti tapaamme vuonna 2021!

- * Määritetään laskemalla TC1-keskuksen heikomman alalinjan volyymit yhteen vuoden 2020 jokaiselta kuukaudelta.
- ** Määräytyy sen tason mukaan, jonka perusteella sinulle maksetaan joulukuussa 2019.
- Muista, että sinulla täytyy tavalliseen tapaan olla aktiivinen autoship-kestotilaus.
- Vieraan täytyy olla Synergy-toimintaan liittyvä liikekumppani tai puoliso/kumppani. Vieras ei saa olla kukaan muu Synergy-tiimin jäsen.
- Mitään kampanjan etuja ei voi siirtää toiselle henkilölle eikä vaihtaa rahaksi. Palkitun henkilön maineen Synergy WorldWide -piireissä täytyy olla matkan ajankohtana moitteeton.


TÄÄLLÄ voit katsoa videon Kreetalla järjestetystä vuoden 2019 Leadership Retreatistä.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us