Vuoden 2021 Leadership Retreat Utahissa

Pätevöidy juhlistamaan Synergyä Utahissa vuonna 2021
Lennä toiselle puolelle maailmaa ja koe ainutlaatuisia elämyksiä. Vuoden 2021 Leadership Retreat -matkalle pätevöityville jäsenille on luvassa ikimuistoinen seikkailu Utahissa Synergy-kokemuksineen.

Vähintään Team Leader -tason saavuttaneilla jäsenillä on nyt tilaisuus tutustua Synergyn pääkonttoriin, Hughes Center for Research and Innovation,  tutkimuskeskukseen ja Synergyn valmistuslaitokseen. Vieraanamme osallistut esityksiin ja tapaamisiin Synergyn henkilökunnan, Hughes-keskuksen tutkijoiden ja lääkäreiden sekä yrityksen johtajan ja perustajan kanssa. Lisäksi pääset ihailemaan Utahin upeita nähtävyyksiä.

Leadership Retreat järjestetään yhdessä vuoden 2021 Vision Retreatin kanssa. Palkintona ponnisteluistaan vähintään Team Leader -tason saavuttaneet jäsenet pääsevät viettämään aikaa muiden lupaavien Synergy-liiketoiminnan rakentajien kanssa ja nauttimaan upeista elämyksistä. Synergy maksaa majoituksen, ateriat, kuljetukset kohteessa, muita aktiviteetteja, joita et halua jättää väliin ja antaa matkakulu hyvityksen sovittujen rajojen puitteissa. Pätevöitymisohjeet näet jäljempää.

TAPAHTUMAN TIEDOT

Pätevöitymisaika: tammi–joulukuu 2020
Ajankohta: 2021, tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin
Paikka: Utah, Yhdysvallat
Osallistujat: vähintään Team Leader -tason saavuttaneet pätevöityneet jäsenet – alla olevista pätevöitymistiedoista näet, miten ansaitset paikan myös vieraalle

PÄTEVÖITYMINEN


– Sinun täytyy saavuttaa vähintään Team Leaderin taso ja säilyttää se ainakin kuutena kuukautena – mukaan lukien joulukuussa, joka on viimeinen kampanjakuukausi.

– Joka kuukausi kun saavutat tason, sinun täytyy säilyttää se tai nousta seuraavalle tasolle seuraavassa kuussa, jotta kuukausi lasketaan yhdeksi kuudesta kuukaudesta.

– Lisäksi vuoden 2020 heikomman alalinjan kokonaisvolyymisi* täytyy olla vuoden 2019 heikomman alalinjan kokonaisvolyymiäsi parempi prosentteina laskettuna seuraavasti:

Taso**
Kasvuprosentti (1 henkilö)
Kasvuprosentti (1 henkilö + 1 vieras)
Team Leader
20%
30%
Team Manager
15%
23%
Team Director
10%
15%
Team Elite ja sitä korkeammat tasot
5%
8%

Pyrkimällä pätevöitymään matkalle parannat samalla ansaintamahdollisuuksiasi ja kehität Synergy-liiketoimintaasi. Toivottavasti tapaamme vuonna 2021!

- * Määritetään laskemalla TC1-keskuksen heikomman alalinjan volyymit yhteen vuoden 2020 jokaiselta kuukaudelta.
- ** Määräytyy sen tason mukaan, jonka perusteella sinulle maksetaan joulukuussa 2019.
- Muista, että sinulla täytyy tavalliseen tapaan olla aktiivinen autoship-kestotilaus.
- Vieraan täytyy olla Synergy-toimintaan liittyvä liikekumppani tai puoliso/kumppani. Vieras ei saa olla kukaan muu Synergy-tiimin jäsen.
- Mitään kampanjan etuja ei voi siirtää toiselle henkilölle eikä vaihtaa rahaksi. Palkitun henkilön maineen Synergy WorldWide -piireissä täytyy olla matkan ajankohtana moitteeton.


TÄÄLLÄ voit katsoa videon Kreetalla järjestetystä vuoden 2019 Leadership Retreatistä.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us