Asiakaspalvelubonus (Customer Care Bonus)

Kaikki Synergy-tiimin jäsenet tietävät, että asiakkaat ovat toimintamme ydin. Vuonna 2020 Synergy kannustaa tiimiläisiä pitämään asiakkaat tyytyväisinä erityiskampanjan avulla.

Kampanjan aikana henkilökohtaisten seurantakeskustesi CV-volyymi lasketaan yhteen joka kuukausi. Laskuissa huomioidaan omat tilaukset, kanta-asiakkaiden tilaukset sekä mahdollisesti tilaukset, jotka ylälinjasi jäsenet tekevät sinun seurantakeskustesi kautta. Tätä kokonaisvolyymiä kutsutaan asiakasvolyymiksi.  Kolmen kuukauden välein voit saada bonuksen, joka perustuu saavuttamaasi bonustasoon.


Bonustaso
Customer volume per month
Bonus amount
1. taso
600 – 1 199 CV
100 euroa
2. taso
1 200 – 1 799 CV
200 euroa
3. taso
1 800 – 2 999 CV
300 euroa
4. taso
Yli 3 000 CV
500 euroa


Haluatko ansaita 500 euron bonuksen ensimmäisen vuosineljänneksen päätteeksi? Siinä tapauksessa sinun täytyy saavuttaa vähintään 3 000 CV:n asiakasvolyymi tammi-, helmi- ja maaliskuussa. Tässä vielä lisäesimerkki:

Jos saavutat tammikuussa 800 CV:n asiakasvolyymin (1. taso), helmikuussa 1 200 CV:n asiakasvolyymin (2. taso) ja maaliskuussa 1 900 CV:n asiakasvolyymin (3. taso), saat ensimmäisiltä kolmelta kuukaudelta 100 euroa bonusta (1. taso). Kun toinen neljännes alkaa huhtikuussa, sinulla on kuitenkin hyvät mahdollisuudet suurempaan bonukseen.

Asiakaspalvelubonus on mahdollista ansaita neljä kertaa vuodessa.

PALKINTO KAHDESTA ASIAKASPALVELUBONUKSESTA
Kun saat asiakaspalvelubonusta kahden perättäisen vuosineljänneksen aikana, saat bonusrahojen lisäksi Synergyn liiketoimintapaketin, jonka arvo on yli 50 euroa. Paketti sisältää Synergy-brändituotteita ja myyntityökaluja.

PALKINTO KOLMESTA ASIAKASPALVELUBONUKSESTA
Jos saat vuoden aikana asiakaspalvelubonusta kolmen perättäisen vuosineljänneksen aikana, saat bonusrahojen lisäksi Synergyn liiketoimintapaketin parannetun version, jonka arvo on yli 100 euroa.

VUOSITTAINEN ASIAKASPALVELUPALKINTO
Jos ansaitset asiakaspalvelubonuksen vuoden jokaisella neljänneksellä, saat kutsun Synergyn vuoden 2021 Euroopan-konferenssin VIP-tapahtumaan. Mikäli ansaitset joka kerta 3. tai 4. tason bonuksen, saat tuoda konferenssiin myös vieraan.

Ehdot
- Huomaathan, että asiakaspalvelubonuskampanjaan voivat tavalliseen tapaan osallistua vain sellaiset Euroopan Synergy-tiimin jäsenet, joiden henkilökohtainen TC1-volyymi on vähintään 200 CV (sisältää myös asiakasvolyymin)  ja joilla on aktiivinen autoship-kestotilaus.
- Asiakaspalvelubonuskampanja on ajallisesti rajoitettu kampanja, jonka tarkoitus on kannustaa luomaan hyviä suhteita asiakkaiden ja Synergy Tiimijäsenten välillä Euroopan markkinoilla.
- Jäsenet, jotka ansaitsevat 3. tai 4. tason bonuksen neljä kertaa vuoden aikana, saavat kutsun vuoden 2021 Euroopan-konferenssin VIP-tapahtumaan itselleen ja vieraalle. Vieraan täytyy olla Synergy-toimintaan liittyvä liikekumppani tai puoliso/kumppani. Vieras ei saa olla kukaan muu Synergy-tiimin jäsen. 
- Mitään kampanjan etuja ei voi siirtää toiselle henkilölle eikä vaihtaa rahaksi. Palkitun henkilön maineen Synergy WorldWide -piireissä täytyy olla bonuksen ansaitsemishetkellä moitteeton. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us