Videoita ja valokuvia Leadership Retreat 2019 -matkalta


Tämän vuoden Leadership Retreat oli jymymenestys! Tiimin jäsenet eri puolilta Eurooppaa matkasivat ansaitulle lomalle Kalimera Kriti Resort -hotelliin Kreikkaan, jossa he pääsivät nauttimaan herkullisesta ruoasta, lämpimästä auringonpaisteesta kivenheiton päässä olevalla rannalla – ja tietysti loistavasta seurasta.

Osallistujat rentoutuivat, ottivat aurinkoa, meloivat vilvoittavissa vesissä ja pelasivat softballia ja pöytätennistä. Nature’s Sunshinen toimitusjohtaja Terrence Moorehead oli nyt ensimmäistä kertaa mukana Synergy Europen tapahtumassa, ja hän sekä toiminnanjohtaja Lynn Ohman viettivät aikaa matkalaisten seurassa ja keskustelivat heidän kanssaan kiehtovista tulevaisuudenvisioista. Euroopan-tiimin jäsenet odottavat tulevaa jo innolla.

On ilo päästä palkitsemaan ihmisiä, jotka tekevät väsymättä töitä viedäkseen Synergy-liiketoimintansa uusin ulottuvuuksiin.

Kuvia vuoden 2019 Leadership Retreat -matkalta on nähtävissä TÄÄLLÄ.

Legacy Retreat 2020 Etelä-Afrikassa

Täältä voit lukea, miten pätevöidyt seuraavalle Legacy Retreat -matkalle, joka suuntautuu Etelä-Afrikkaan. Ainutkertaisella matkalla on luvassa henkeäsalpaavia maisemia, eksoottisia eläimiä ja tietysti ylellistä majoitusta muiden synergyläisten seurassa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us