REIDUN DALHEIM MILLION DOLLAR CLUBIINYksi tämän vuoden konferenssin huippuhetkistä oli tunnustuksen antaminen upealle naiselle, joka on omalta osaltaan edistänyt Synergyn menestystä Euroopassa. Pearl Executive Reidun Lydersen Dalheim on arvostettu johtaja, joka ansaitsi vastikään miljoonannen dollarinsa Synergyn jäsenenä.

Saavutus kertoo paljon Reidunin omistautumisesta yritykselle ja sen tuotteille. Hän on tehnyt valtavasti töitä tämän virstanpylvään eteen. Olikin kunnia päästä onnittelemaan häntä Barcelonassa.

Reidun on aina ollut kilpailuhenkinen. Hän rakastaa urheilua laskettelusta formulaan. Vaikka hän ei enää itse käykään rinteissä tai kilparadoilla, hän toteuttaa kilpailuviettiään muilla tavoin. Synergy kannustaa häntä kilpailemaan itsensä kanssa ja kokeilemaan rajojaan.

Juuri kilpailuhenkisyys auttoi Reidunia saavuttamaan Million Dollar Club -jäsenyyden.

”Olen päässyt tavoitteeseeni”, Reidun toteaa. ”Olen auttanut tuhansia ihmisiä parantamaan elämänlaatuaan.”

Reidun on työskennellyt täydentävän lääketieteen parissa yli 30 vuotta, joten hän on ohjannut ihmisiä huipputason hyvinvoinnin tielle suurimman osan elämästään.

Kun Reidun tutustui Synergy WorldWideen vuonna 2009 ja ryhtyi kokeilemaan yrityksen tuotteita, hän saavutti loistavia tuloksia. Siitä lähtien hän on luottavaisin mielin suositellut tuotteita myös asiakkailleen.
Reidunilla on paljon hyviä Synergy-kokemuksia. Hän käyttää runsaasti aikaa Synergy-tuotteita koskevaan valistamiseen, ja myös hänen uskollinen tiiminsä on sitoutunut ohjaamaan ihmisiä kohti parempaa elämänlaatua.

Onneksi Reidun pitää matkustamisesta. Hän ajaa mielellään pitkin poikin Pohjois-Norjaa auttamassa muita jäseniä ja kertomassa Synergyn liiketoimintamahdollisuudesta. Synergy-liiketoiminnan myötä saavuttamansa taloudellisen vapauden ansiosta hän pystyy pitämään enemmän lomia ja kokemaan asioita, joihin hänellä ei muuten olisi mahdollisuuksia.

Reidunin tärkein tavoite on auttaa myös muita menestymään. Hän näkee sekä oman että tiiminsä tulevaisuuden Synergy-liiketoiminnan parissa palkitsevana.

”Haluan jatkaa Synergy-liiketoimintaa tavalliseen tapaan ja auttaa ihmisiä voimaan paremmin.”

Onnittelut vielä kerran, Reidun!


CONVERSATION

Instagram

Follow Us