SYNERGY EXPERIENCE 2017 –KAMPANJA ALKOI 1.1.2017


Uusi Synergy Experience 2017 -kampanja käynnistyi 1.1.2017! Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vierailemaan Utahissa Synergy WorldWiden pääkonttorilla.

Ryhdy toimeen ja pätevöidy mukaan! Tule Salt Lake Cityyn tutustumaan Synergyyn, ja näkemään mikä tekee yhtiöstämme niin ainutlaatuisen.

Vierailulla pääset käymään Synergyn pääkonttorilla, Hughes Center for Research and Development –tutkimuskeskuksessa sekä tehtaalla, jossa pääset itse näkemään miten Synergyn upeita tuotteita valmistetaan.

MITEN PÄTEVÖIDYN?


Pätevöitymisjakso: tammikuu-maaliskuu 2017

Pätevöidyt mukaan kun seuraavat neljä kriteeriä täyttyvät tammi-maaliskuussa:

1. Sinulla on jokaisen kuukauden aikana TC1-volyymiä 600 cv
2. Olet henkilökohtaisesti kerryttänyt joka kuukausi aktivoitumisvolyymiä. 600 cv:tä (Aktivointivolyymiin lasketaan henk.koht. sponsoroimiesi tiimin jäsenten uppgrade-tilaukset sekä uusien tiimin jäsentesi aktivointitilaukset.)
3. Kerrytät tammi-maaliskuun aikana volyymiä TC1:lle vähintään 3.000 cv
4. Olet saavuttanut vähintään Silver-tason ennen pätevöitymisjakson päättymistä.


MITÄ MATKAAN SISÄLTYY?


Kaikkien matkalle pätevöityneiden kulut katetaan Salt Lake Cityyn saapumisesta alkaen. Pakettiin sisältyy kolmen yön hotellimajoitus, ateriat, lentokenttäkuljetukset sekä paikalliset kuljetukset oleskelun aikana. Lentoliput pätevöityjät maksavat itse.


MILLOIN SYNERGY-EXPERIENCE 2017 JÄRJESTETÄÄN?


Synergy Experience 2017 järjestetään kesäkuussa 2017. Tarkemmat tiedot ja päivämäärät ilmoitetaan pian.

Odotamme Synergyllä jo innolla tätä vierailua! Ryhdy toimeen nyt ja pätevöidy mukaan! Jos sinulla on kysyttävää pätevöitymisestä tai muista Synergy Experience 2017 -kampanjaan liittyvistä asioista, ota yhteyttä asiakaspalveluun tai alueesi General Manageriin.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us