BACK TO BASICS –KOULUTUS ITALIASSA TOUKOKUUSSA


Synergy WorldWide kutsuu sinut Back to Basics -koulutusmatkalle Italiaan 5.–7.5.2017. Koulutus järjestetään kauniissa Jesolon merenrantakaupungissa lähellä Venetsiaa, ja siellä saat koulutusta Synergyn tuotteista sekä bisnessysteemeistä.

Varaa paikkasi jo tänään!

Tapahtumassa Synergyn tiimijohtajat jakavat kokemuksiaan sekä menestysreseptejään. Hyödynnä sinäkin heidän tietämystään ja vie Synergy-liiketoimintasi uudelle tasolle.


TAPAHTUMAN TIEDOT:
Paikka: Jesolo, Pala Arrex, Via Aquileia 1, 30016 (lähellä Venetsiaa)
Pvm: 5.–7.5.2017
Hinta: 79 € (koulutus veloitetaan Synergy-tililtäsi, matkat ja majoituksen jokainen maksaa itse)

OHJELMA:
5.5. – VIP-illallinen kutsuvieraille (pätevöitymisvaatimukset jäljempänä)
6.5. – tilaisuudet I ja II: täysi koulutuspäivä
7.5. – tilaisuus III: puolen päivän koulutus klo 8–13

VIP-ILLALLINEN

Back to Basics -koulutuksen VIP-illallisella Synergy WorlWide tarjoaa hyvää ruokaa ja loistavaa seuraa. Pätevöitymisaika illalliselle on lokakuusta 2016 maaliskuuhun 2017.

Pätevöitymisvaatimukset:

SAAVUTA
1. Team Manager -taso tai
2. Mikäli olet pätevöitynyt Team Manageria korkeammalle tasolle, ylläpidä korkeinta saavutettua tasoasi vähintään yhden kuukauden ajan pätevöitymisaikana.

Jokainen VIP-illalliselle pätevöitynyt tiimin jäsen saa tuoda mukanaan yhden vieraan, joka on jäsenen puoliso, kumppani tai liikekumppani. Pätevöityneet jäsenet saavat lisätietoja VIP-illallisesta lähempänä Back to Basics -tapahtumaa. Merkitse kuitenkin 5.5. jo kalenteriisi ja ota tähtäimeesi Team Managerin nimike – haluamme sinut mukaan viettämään iltaa kanssamme!


TAPAHTUMAPAIKKA

Valitsimme Jesolon Back to Basics -koulutuksen paikaksi monestakin syystä. Kaupunki on Adrianmeren helmi, ja siellä on upeat hiekkarannat. Sää toukokuussa on Jesolossa miellyttävän lämmin (noin 22 °C) ja siitä syystä Jesolo onkin suosittu kevätlomakohde.

Jesolosta on Venetsiaan alle tunnin matka ja Back to Basics -matkaohjelmaan kannattaa ehdottomasti sisällyttää päivämatka Venetsiaan. Siellä voi ihastella kanavia sekä historiallisia rakennuksia gondolista käsin, kuljeskella Pyhän Markuksen torilla, tutustua Pyhän Markuksen tuomiokirkkoon tai vierailla Dogen palatsissa. Venetsia on Italian suosituimpia kohteita ja päivässä ehtii kokea paljon.

Merkitse Back to Basics -tapahtuma kalenteriisi ja toivottavasti näemme Jesolossa toukokuussa!


CONVERSATION

Instagram

Follow Us