SYNERGYN UUSI NIMIKE – LEGACY PRESIDENTIAL


Tiimin jäsenet eri puolilla maailmaa ovat yltäneet ennennäkemättömään menestykseen, ja nyt Synergy vie etenemismahdollisuudet uudelle tasolle – kirjaimellisesti.

SYNERGYN MENESTYKSEKKÄIMMILLÄ JÄSENILLÄ ON NYT TAVOITELTAVANAAN UUSI KORKEIN PRESIDENTIAL-TASO: LEGACY PRESIDENTIAL.

Kolme Synergyn jäsentä – Triple Presidential Executivet Yun Tae Hwang, Mark Comer ja Han Tae Hwang – ovat vain askelen päässä siitä. Tällaiset ovat Legacy Presidential -nimikkeen vaatimukset lyhyesti:

LEGACY PRESIDENTIAL

  1. heikomman alalinjan volyymi 2 000 000 CV
  2. neljän Presidential Executiven henkilökohtainen sponsorointi (vähintään yksi Presidential Executive jokaisessa alalinjassa)

Legacy Presidential -nimikkeen saavuttaneet tiimin jäsenet saavat arvokkaita lahjoja ja palkintoja sekä neljä osuutta Synergy WorldWiden maailmanlaajuisesta bonuskertymästä.

Tahdomme kiittää kaikkia tiimin jäseniä, jotka rakentavat perintöä jälkipolville Synergy-liiketoimintansa kautta ja tavoittelevat uusia menestyksen tasoja. Jokaisen saavutetun nimikkeen taakse kätkeytyy lukemattomia ihmisiä, joiden elämän Synergyn laadukkaat hyvinvointiratkaisut ovat mullistaneet.

Kiitos kaikista ponnisteluistanne. Odotamme jo, että pääsemme julkistamaan Synergyn kaikkien aikojen ensimmäisen Legacy Presidential -jäsenen nimen!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us