Elite Honors -klubilaiset parrasvaloissa


Elite Honors -ohjelman vauhti kiihtyy kiihtymistään, ja tiimin jäsenet ovat vahvistaneet liiketoimintaansa entisestään selkeiden kuukausitavoitteiden kautta.

Kesäkuussa 383 Euroopan-tiimin jäsentä täytti Elite Honors -pätevöitymisvaatimukset. Tämä tarkoittaa, että he rekrytoivat yhteensä ainakin 383 uutta jäsentä ja hankkivat Synergy-tuotteille yli 1 000 uutta käyttäjää. Pätevöityneet tiimin jäsenet ovat todenneet, että Elite Honors -ansaintamalli on juuri sitä, mitä heidän liiketoimintansa on kaivannutkin.

Onnittelut kaikille, jotka ovat jo menestyneet Elite Honors -mallin avulla! Tässä on uusimpien Elite Honors -pätevöityneiden jäsenten näkemyksiä mallin kautta saavuttamastaan menestyksestä:

Liz James, Iso-Britannia
Elite Honors -pätevöitynyt 8 kertaa

Liz Jamesillä on myönteinen asenne ja vahva työmoraali, ja muiden auttaminen on hänellä verissä. Synergy WorldWiden jäsenenä hän on löytänyt oman paikkansa. Vaikka Liz on Elite Honors -pätevöitynyt jo kahdeksan kertaa, verkostomarkkinointi on hänelle varsin uutta. Hän on kuitenkin innokas oppimaan ja hiomaan taitojaan, ja hän herää joka aamu valmiina tekemään osansa.

Synergyn vilpittömyys on tehnyt Liziin vaikutuksen. Hänen mukaansa yritys tarjoaa hauskan työympäristön, jonka turvin on helppoa parantaa muidenkin ihmisten elämänlaatua. Elite Honors -malli on kannustanut häntä ponnistelemaan entistäkin kovemmin.

”Elite Honors -malli on opettanut minut näyttämään esimerkkiä”, Liz sanoo. ”Pyrin kaikin tavoin auttamaan tiimini jäseniä menestymään. Uskon, että tasoittamalla heidän tietään pystyn parantamaan heidän keskittymiskykyään, itseluottamustaan ja motivaatiotaan. Näin autan heitä saavuttamaan tavoitteensa.”

Jolanta Nalewaj, Puola
Elite Honors -pätevöitynyt 7 kertaa

Jolanta kiinnostui Synergystä alkujaan Phytolifen terveyshyötyjen vuoksi. Pian hän perheineen huomasikin käyttävänsä Synergyn tuotteita säännöllisesti. Jolanta on aina nauttinut uusien ihmisten tapaamisesta, joten Synergyn tarjoama mahdollisuus on kuin luotu hänelle.

Jolanta uskoo Elite Honors -järjestelmään, koska se kannustaa tiimin jäseniä tekemään kovasti töitä menestyksen eteen.

”Elite Honors -malli tekee liiketoiminnasta järjestelmällisempää, ja säännöllisyys on tällä alalla tärkeää”, hän sanoo.

Teresa Karczmarczyk, Puola
Elite Honors -pätevöitynyt 6 kertaa

Teresa ryhtyi verkostomarkkinoijaksi ensimmäistä kertaa 25 vuotta sitten, ja Synergyn jäseneksi liittyminen oli hänelle suuri ylpeyden aihe. Hän suhtautuu yrityksen tulevaisuuteen luottavaisin mielin, ja hänelle on kunnia olla mukana auttamassa niin monia ihmisiä.

Teresa uskoo Elite Honors -malliin vakaasti. Sen kautta kovaa työtä pelkäämättömät tiimin jäsenet saavat uusia mahdollisuuksia.

”Minulle Elite Honors -pätevöityminen oli helppoa”, Teresa sanoo. ”Yrityksen tuotteet ovat harvinaislaatuisia ja niiden hinnat ovat edulliset, ja liiketoimintansa parissa ahkeroivat jäsenet palkitaan hyvin. Elite Honors -pätevöityminen ei ole vaikeaa, kun saa olla mukana näin hienossa hankkeessa.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us