Ohjeet ja säännöt sosiaalisen median käyttöön

Sosiaalinen media voi olla erittäin tehokas työkalu Synergy-liiketoiminnan rakentamisessa.

Jotta voit hyödyntää sosiaalista mediaa ja Synergyn sovelluksia tehokkaasti ja asianmukaisesti, kertaamme tässä ohjeet, jotka Synergy WorldWide on antanut sosiaalisen median käyttöön.

Synergy WorldWiden Käytännöt ja menettelyt -oppaassa on tarkat ohjeet sosiaalisen median käyttöön.

Ota huomioon etenkin eettiset säännöt sekä markkinatapaan, Synergy-tuotteiden mainostamiseen, sosiaalisen median käyttöön ja sosiaaliseen verkostoitumiseen liittyvät ohjeet.

Tärkeimmät kohdat säännöissä ovat seuraavat:

 1. Toimi liiketoiminnassasi ammattimaisesti, eettisesti, järkevästi ja lakia noudattaen. 
 2. Käytä sosiaalisen median tileilläsi oikeita yhteys- ja profiilitietoja. Tiedot eivät saa olla harhaanjohtavia, ja niiden tulee olla Synergy WorldWiden antamien ohjeiden mukaisia.
 3. Ilmoita profiilissasi, että olet Synergy WorldWiden itsenäinen tiimin jäsen.
 4. Käytä ”itsenäinen tiimin jäsen” -logoa. Pidä kuitenkin huoli, että käytät logoa vain Synergyn tuotteiden etkä kilpailevien tuotteiden tai palveluiden yhteydessä. Synergyn muun immateriaaliomaisuuden käyttö on kiellettyä ilman Synergyn erikseen antamaa kirjallista lupaa.
 5. Puhu Synergyn tuotteista ainoastaan elintarvikkeina, vitamiineina, kivennäisaineina ja ravintolisinä. (Synergyn tuotteita ei saa myydä suoraan eikä epäsuorasti sairauksien ehkäisemiseen, parantamiseen, hoitoon tai lievittämiseen.)
 6. ÄLÄ DIAGNOSOI SAIRAUKSIA ÄLÄKÄ ”MÄÄRÄÄ” TUOTTEITA.
 7. Älä koskaan neuvo ketään lopettamaan lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen palveluiden käyttöä, jättämään näiden suosituksia huomiotta tai lopettamaan näiden määräämää lääkitystä.
 8. Älä väitä Synergyn tuotteiden tai ravintolisien sopivan lääkinnälliseen käyttöön.
 9. Älä esitä tuotteisiin liittyviä epäasiallisia väittämiä. Synergyn viralliselta verkkosivustolta ja tuote-etiketeistä löydät ne asialliset väittämät ja hyödyt, joista voit kertoa. Ne koskevat yleensä tuotteen yhteyttä kehon järjestelmiin tai elimiin. (Esimerkki asiallisesta väittämästä: ”Synergyn ProArgi9+-tuotteessa on B6- ja B12-vitamiineja, jotka tukevat normaalia punasolujen tuotantoa ja homokysteiiniaineenvaihduntaa.”)
 10. Ammattimaiseen markkinointiin tarkoitettuja tilejä ei tule käyttää muuhun kuin ammattimaiseen viestintään. Niiden yhteydessä ei saa käyttää eikä tileille saa lisätä loukkaavia/hyökkääviä tai poliittisia videoita, kuvia, grafiikkaa, tekstejä tai muita kyseenalaisia viestejä.
 11. Henkilökohtaisten / muuhun kuin ammattikäyttöön tarkoitettujen tilien tulee myös täyttää edellä mainitut vaatimukset. Kommenttien ja keskusteluiden tulee olla aina ammattimaisia ja asiallisia.

Lisätietoja säännöistä saat Synergyn Käytännöt ja Menettelyt -oppaasta (erityisesti eettisiä sääntöjä, jäseniä koskevia rajoituksia ja markkinointia käsittelevistä osioista), asiakaspalvelusta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hotline@synergyworldwide.com.

Lataa opas alla olevasta linkistä PDF-muodossa ja lue, miten voit tehostaa sosiaalisen median käyttöäsi markkinoinnissa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us