Uusi Team Director: Kjetil Dreyer

Vuoden 2014 konferenssin jälkeen norjalainen Kjetil Dreyer päätti tehostaa liiketoimintaansa uusien SLMsmart-ateriankorvikkeen ja e9-tuotteen avulla. Palattuaan Barcelonasta hän järjesti webinaarin, jossa hän lanseerasi uudet tuotteet. Siihen osallistui 500 henkilöä.

Webinaarin ansiosta Kjetil saavutti Team Directorin tason. Vaikka Synergy-liiketoiminnan tuotto ei ole Kjetilille välttämätöntä, hän jatkaa toimintaa siksi, että hän pitää sen tuomasta haasteesta ja haluaa jatkossakin auttaa ihmisiä parantamaan elämänlaatuaan.

”Tutustuin verkostomarkkinointiin 18-vuotiaana”, Kjetil kertoo. ”Isäni värväsi minut yritykseensä myymään lisäravinteita. Onnistuin puolessa vuodessa myymään yhden laatikollisen. En ollut kovin kummoinen myyjä.”

Kjetil perehtyi lisäravinteisiin 2–3 tuntia päivässä. Hän uskoi lisätiedon parantavan menestystään, mutta häneltä puuttui toimintasuunnitelma. Vaikka oppiminen on liiketoiminnan kannalta tärkeää, Kjetil tajusi, ettei se yksin riitä.

Kun Kjetilin mahdollisuudet hänen isänsä yrityksessä osoittautuivat käytännössä olemattomiksi, hän liittyi Norjan armeijaan, jossa hän oppi johtamistaitoja pataljoonan luottamusmiehenä. Pian asepalveluksensa päättymisen jälkeen hän pääsi Oslon BI-kauppakouluun. Hän opiskeli vähittäismyyntiä kolme vuotta, ja pienten työrupeamien kautta hän oppi tehokkaaksi myyjäksi. Häntä kuitenkin häiritsi tuotteiden myyminen niiden laatuun tai arvoon vedoten, kun niiden laatu oli todellisuudessa varsin huono. Tajuttuaan tämän hän ryhtyi välittömästi etsimään aidosti arvoa tuovaa mahdollisuutta.


”Perustin oman yrityksen”, Kjetil kertoo. ”Ensimmäinen yritykseni meni konkurssiin, samoin toinen. Sitten sain tilaisuuden ostaa osuuden suoramyyntialaan keskittyvästä uutissivustosta, ja aloin kirjoittaa suoramyynnistä.”

Nyt Kjetil omistaa kyseisen sivuston kokonaan. Hän on kirjoittanut satoja artikkeleita verkostomarkkinoinnista ja tietää siitä suurin piirtein kaiken tietämisen arvoisen. Itse asiassa hänet tunnetaankin Skandinavian suoramyyntimaailmassa nykyään eettisten käytäntöjen puolestapuhujana.

Kjetil on kirjoittanut sadoista verkostomarkkinointiyrityksistä, ja siten hankkimansa tiedon perusteella hän tuli siihen tulokseen, että Synergyyn kannatti tutustua tarkemmin. Kjetilin sponsori Deniz Gungoer kannusti Kjetiliä käymään Synergyn tapaamisessa puolen vuoden ajan, ja lopulta tämä päätti antaa yritykselle tilaisuuden.

”Tiesin, että jos Denis yritti saada minua tapaamiseen vielä puolen vuodenkin kuluttua, yrityksen täytyi olla tutustumisen arvoinen”, Kjetil toteaa. ”Olin tietysti utelias. Ensimmäisessä tapaamisessani esitin Denisille ja Glenn Skamsarille kriittisiä kysymyksiä, ja jo kymmenen minuutin kuluttua olin valmis lähtemään mukaan. Kun tutustuin ProArgi-9+-tuotteeseen, tulin siihen tulokseen, että se on terveysalan puuttuva linkki.”

Kjetil totesi, että Synergyn arvot vastaavat hänen omiaan ja että Synergyn taloudellinen tilanne on vakaa. Hän arvosti sitä, että yritys haluaa kuulua yhteiskunnan antajiin eikä ottajiin, ja hänestä oli hienoa huomata, että tuotteet on suunniteltu todella edistämään terveyttä eikä vain myymään.

Uutissivustonsa ja Synergy-liiketoimintansa lisäksi Kjetil omistaa Norjan suurimman terveystuotteiden verkkomyyntisivuston. Sillä on 35 000 asiakasta. Vaikka Kjetilillä on monta rautaa tulessa, hän saavutti Team Leaderin nimikkeen jo kolmen viikon kuluttua Synergy-tiimin jäseneksi liittymisestään. Siitä kolmen viikon kuluttua hän oli jo Team Manager.

”Tavoitteenani on ehdottomasti Presidential-nimike”, Kjetil sanoo. ”Sen saavuttamiseksi minun täytyy löytää oikeat ihmiset, ja minulla on kaikki edellytykset heidän löytämiseensä.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us