Uusi Pearl Executives: Elfriede ja Karl Tappauf

Pearl Excutiven nimikettä tavoitellessaan itävaltalaiset Elfriede ja Karl Tappauf ottivat henkilökohtaiseksi päämääräkseen tehdä kaikkien kohtaamiensa ihmisten elämästä nautittavampaa ja tyydyttävämpää. Heillä on ainutlaatuinen tilaisuus vaikuttaa ihmisten elämään tuotteiden lisäksi myös liiketoimintamallinsa avulla, ja he ovat auttaneet monia Synergy-tiimin jäseniä ymmärtämään, että pysyvän onnen voi saavuttaa terveyden ja turvallisuuden kautta. 


Elfriede ja Karl rakentavat tiimiään ja jakavat Synergyn tuotteita hankkimalla Elfrieden sanoin aina viisi uutta ”Synergy-ystävää”. Tämän jälkeen he ryhtyvät tapaamaan näiden Synergy-ystävien ystäviä. Tämä kasvattaa sekä liiketoimintaa että sosiaalisia piirejä.

Tämä pariskunta osaa palvella tiimiään. Elfriede ja Karl noudattavat samoja periaatteita kuin hyvät asiakaspalvelutiimit – Elfriede kutsuu tätä ”tehotueksi”.

Elfriede ja Karl toteavat olevansa suuressa kiitollisuudenvelassa sponsorilleen Alois Spicakille, sillä tämä antoi heille mahdollisuuden, jollaisesta kuuden hengen perheessä ei ollut osattu edes uneksia.

Monien muiden äitien tavoin Elfriede kaipasi joustavaa työtä.

”Perheeni ja työpaikkani täytyy olla saman katon alla”, hän sanoo. ”Tarvitsin työn, jossa saan itse päättää aikatauluistani ja työajoistani ja jossa näen pelkkää uraputkea pidemmälle. Synergy täyttää kaikki työlle asettamani vaatimukset.”

Matkallaan Pearl Executive -tasolle Elfriede ja Karl ovat saaneet inspiraatiota vahvoilta johtajilta. Elfrieden esikuvia ovat esimerkiksi Double Presidential -tason Dianne Leavitt ja Mark Comer, Emerald Executive Bart Woodcook ja General Manager Erich Dengg. He ovat tukeneet, motivoineet ja opastaneet häntä niin myötä- kuin vastoinkäymisissäkin.

”Siinä ajassa, jonka olemme olleet mukana Synergyn toiminnassa, olemme rakentaneet suuria, vahvoista johtajista koostuvia tiimejä”, Elfriede kertoo. ”Olemme todella kiitollisia tiimeillemme niiden vankkumattomasta uskosta ja intohimoisesta suhtautumisesta Synergy WorldWideen. Tämä yritys on toiveiden täyttymys.”
CONVERSATION

Instagram

Follow Us