Tutustu Barcelona-kampanjan voittajiin!


Elokuuhun 2014 Synergy jakaa joka kuukausi palkintona hotelliyöpymisiä Barcelonassa, jossa järjestetään vuoden Synergy-huipputapahtuma. Tiimijäseniä eri puolilta Eurooppaa kokoontuu tähän tapahtumaan, josta tulee ikimuistoinen Synergy- juhla. 


Joka kuukausi kaksi eniten kampanjapisteitä saanutta henkilöä saa lahjaksi 2 yötä viiden tähden Princesa Sofia -hotellissa  Barcelonan konferenssin ajaksi. Seuraavassa esittelemme tammi- ja helmikuun palkintojen voittajat: 

Thotori Aneel Bhatia on työskennellyt  20 vuoden ajan urologian erikoislääkärinä. Hän tuli mukaan Synergyn toimintaan marraskuussa 2013  ja saavutti Silver-tason tämän vuoden tammikuussa. Lääketieteen ammattilaisena hän on vakuuttunut siitä, että Synergyn tuotteet vaikuttavat positiivisesti jokaisen ihmisen terveyteen ja elämään, taustasta riippumatta. Aneel Bhatia suoritti loppututkinnon vuonna 1994 Karachissa, Pakistanissa. Hän muutti Irlantiin ja asettui asumaan nykyiseen kotikaupunkiinsa Dubliniin vuonna 2001. Barcelonan konferenssi on Aneel Bhatialle ensimmäinen Synergyn suurtapahtuma. Hän odottaa saavansa tapahtumassa runsaasti tietoa ja ammattilaisten tarjoamaa koulutusta voidakseen itse jakaa näitä tietoja terveysvaikutteisista ja hyvää tekevistä Synergy-tuotteista eteenpäin kaikille tapaamilleen ihmisille.

Boštjan Pilej ja Irena Kladivarasuvat Ljubljanassa Sloveniassa. He muodostavat yhdessä Team EBALI -tiimijohtajakaksikon. Tämä tehokaksikko on ollut mukana Synergy Slovenian toiminnassa sen perustamisesta saakka, ja Synergyn kasvu Keski-Euroopassa on toteutunut pitkälti heidän myötävaikutuksellaan. Boštjan on työskennellyt työurallaan markkinoinnin parissa ja Irenna on toiminut lakialalla. Yhdessä he kertovat Synergyn tuotteiden positiivisista vaikutuksista niin ihmisten terveyteen kuin henkilökohtaiseen taloudelliseen tilanteeseen. Boštjan ja Irena olivat mukana Synergyn maailmankonferenssissa vuonna 2013 edustamassa Sloveniaa vain vähän sen jälkeen, kun Synergyn toiminta lanseerattiin heidän markkina-alueellaan. Barcelonan konferenssi on jo toinen Euroopan konferenssi, johon he osallistuvat. He haluavat tutustua Barcelonassa uusiin tuotelanseerauksiin ja kuunnella arvovaltaisia konferenssipuhujia. Heidän tiimijäsenensä hankkivat myös reippaasti Barcelonan bonuspisteitä.

Guiseppe Lucio on verkostomarkkinoinnin parissa pitkään työskennellyt ammattilainen, joka aloitti Synergy-liiketoiminnan kehittämisen ripeään tahtiin helmikuussa 2014. Hän eteni Team Manager -tasolle viikossa, mikä on Synergyn ennätys. Guiseppe osallistuu Barcelonassa ensimmäisen kerran Synergyn konferenssiin, jossa hän haluaa ehdottomasti kokea Synergyn tiimijäsenten innostuksen, energian ja yhteishengen. Hän haluaa keskustella ja jakaa Synergy-toimintaan liittyviä ajatuksia tapaamiensa ihmisten kanssa ja auttaa heitä toteuttamaan unelmiaan.

Päivi Nevari tuli elämässään uuteen vaiheeseen, jossa hänelle avautui lukemattomia mahdollisuuksia. Hän suoritti liikealan tutkinnon Suomessa, työskenteli 25 vuotta perheyrityksessä ja toimi omaishoitajana joitain vuosia. Tämän jälkeen hän havaitsi olevansa elämässään vaiheessa, jossa hänellä oli vapaus valita mihin suuntaan halusi jatkaa. Hän valitsi Synergyn. Aloitettuaan Synergyn tuotteiden käytön hän havaitsi nopeasti niiden valtavan positiivisen vaikutuksen omaan terveyteensä. Nyt Päivin tavoitteena on kertoa mahdollisimman monille ProArgi-9+-tuotesarjan käänteentekevistä terveysvaikutuksista. Tuotteista tiedottaminen on hänelle aivan yhtä tärkeää kuin niiden myyminen. Barcelonan konferenssi on ensimmäinen Synergyn konferenssi johon Päivi osallistuu. Hän toivoo kuulevansa kokouksissa mahdollisimman paljon ihmisten Synergy-menestystarinoita ja tapaavansa mahdollisimman monia Synergy-henkisiä ihmisiä niin Suomesta kuin joka puolelta Eurooppaa.

Kiitämme teitä kaikkia, jotka teette valtavasti työtä ja kehitätte jatkuvasti liiketoimintaanne, ja onnittelemme kaikkia jotka ovat olleet Top 10 -pistesijoilla tänä vuonna.

Napsauta tästä ja katso luettelo palkinnoista, joita voit voittaa lähikuukausien aikana: voittona on muun muassa iPadeja, IPodeja, konferenssin rekisteröitymismaksuja ja Synergy-tuotteita!

Haluatko kerrata Barcelona-bonuskampanjan pistesäännöt? Lue niistä lisää tästä.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us