10 hyvää syytä osallistua vuoden 2014 Euroopan konferenssiin

Harkitsetko edelleen osallistumista vuoden 2014 Euroopan konferenssiin Barcelonassa? Päätöksentekosi helpottamiseksi olemme keränneet luetteloon kymmenen tärkeintä  syytä, joiden vuoksi sinun EI kannata jättää tätä tilaisuutta käyttämättä.


                                                Rekisteröidy nyt!

1. Synergyn perustaja Dan Higginson kertoo konferenssissa, miten vuodesta 2014 tehdään vielä huippuvuotta 2013 parempi toimintavuosi.

2. Lääkealan ammattilaiset kertovat Synergyn käänteentekevistä tuotteista ja tutkimustuloksista, jotka todistavat tuotteidemme olevan laadultaan ravintolisämarkkinoiden kärjessä.

3. Kuulet huipputiimijohtajien esitelmiä liiketoiminnan kehittämisestä.

4. Tunnustusten jakotilaisuudessa sadat ihmiset osoittavat suosiotaan ja arvostustaan ahkeralle työllesi.

5. Tapaat 15 Euroopan maan tiimijäseniä, joiden kanssa sinulla on tilaisuus verkostoitua ja vertailla liiketoimintastrategioita.

6. Synergyn tuotteet ja Synergy-liiketoiminta ovat muuttaneet tuhansien ihmisten elämää. Konferenssissa sinulla on tilaisuus kuulla näiden ihmisten tarinoita heidän itsensä kertomana.

7. Tiimijäsenet kannustavat ja inspiroivat sinua uudistumaan ja löytämään uutta energiaa liiketoimintaasi.

8. Voit osallistua tiiviiseen konferenssiohjelmaan, esimerkiksi uusia ajatuksia herättäviin paneelikeskusteluihin, mielenkiintoisiin esityksiin, ilmaislahjojen antamiseen ja juhliin.

9. Sinulla on nyt myös tilaisuus tutustua Barcelonan kulttuuriin: nauti kaupungin modernista arkkitehtuurista ja legendaarisesta tunnelmasta.

10. Yhteinen tapahtuma on täynnä energiaa, joka kantaa varmasti vuoteen 2015 saakka!

Tule mukaan Barcelonaan 25.-27.9.2014 ja koe itse, miten rajattomia mahdollisuuksia upean yhteisömme toiminta terveyden puolesta tarjoaa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us