Legacy Retreat -matka 2015 ja uusi pisteytysohjelma

Synergy WorldWide on jo useiden vuosien ajan tarjonnut tiimijäsenilleen mahdollisuuden pätevöityä Legacy Retreat’iin, joka on LifeStyle-matka.  Matkat suuntautuvat aina etelän lämpöisiin maihin ja järjestetään hienoimmissa lomakohteissa. Vuoden 2015 Legacy Retreat paikka on nyt valittu ja samalla uudistimme myös pisteytystä.

Tutustu Legacy Retreat  2014-matkaan Dubai 11.–16.1.2015.Dubaissa värikäs arabialainen kulttuuri ja historia yhdistyvät häikäisevän moderniin arkkitehtuuriin ja muotoiluun. Loistohotelleistaan, kaupoistaan ja ravintoloistaan maailmankuulu Dubai on ainutlaatuinen matkakohde.  

Kun täytät osallistumisehdot tänä vuonna, varaamme sinulle huoneen Dubain Atlantis The Palm -hotellista, joka on erittäin elegantti, hienostunut ja mielikuvitukseen vetoava lomanviettopaikka. Atlantis sijaitsee Jumeiran palmusaarella ja tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen vapaa-ajan viettoon veden äärellä, meriakvaarioista vesipuistoihin ja delfiiniuinnista laitesukellukseen. Upea matka on nyt ulottuvillasi!

Uudistetut ehdot: Pätevöidy Legacy Retreat matkalle ensimmäistä kertaa

Jos ansaitset 10 Legacy-pistettä ennen 31.12.2014, olet oikeutettu Legacy Retreat matkaan Dubaissa. Vuoden 2014 uutuus: voit ansaita jopa 4 pistettä kuukaudessa. Kun Autoship-tilauksesi on voimassa, ansaitset pisteitä seuraavasti:
  • Team Director-tasolla: Ansaitset siltä kuukaudelta 1 pisteen, kun sinulla on Team Director volyymit ja yksi sponsoroimasi henkilö saavuttaa Team Leader tason ja/tai ylläpitää sen. Ansaitset siltä kuukaudelta 2 pistettä, kun sinulla on Team Director volyymit ja kaksi sponsoroimaasi henkilöä saavuttaa Team Leader tason ja/tai ylläpitää sen.
  • Team Elite-tasolla: Ansaitset 2 pistettä, kun sinulla on Team Elite volyymit ja yksi sponsoroimasi henkilö saavuttaa Team Leader tason ja/tai ylläpitää sen.  Ansaitset 3 pistettä, kun sinulla on Team Elite volyymit ja kaksi sponsoroimaasi henkilöä saavuttaa Team Leader tason ja/tai ylläpitää sen.
  • Pearl Executive-tasolla: Ansaitset 3 pistettä, kun sinulla on Pearl Executive volyymit ja yksi sponsoroimasi henkilö saavuttaa Team Leader tason ja/tai ylläpitää sen. Ansaitset 4 pistettä, kun sinulla on Pearl Executive volyymit ja kaksi sponsoroimaasi henkilöä saavuttaa Team Leader tason ja/tai ylläpitää sen. 
Muistathan, että edellisenä vuonna ansaitut pisteet siirtyvät seuraavalle kalenterivuodelle, joten sinulla saattaa olla jo valmiiksi hankittuja pisteitä vuoden 2015 Retreat matkaa varten.

Uudistetut ehdot: Aiemmin Legacy Retreat -matkalle osallistuneet

Jos olet aiemmin osallistunut Legacy Retreat -matkalle, voit ansaita uuden matkan vuonna 2015. Aiemmin Legacy Retreat -matkalla olleet voivat ansaita uuden matkan jollain seuraavista tavoista:
  • Saavuttaessasi ensimmäistä kertaa uuden Executive-tason (vähintään Pearl Executive-taso) 
  • TAI ylläpitämällä vähintään Pearl Executive -tason 3 kuukauden ajan 12 kuukaudesta, jos olet ollut matkalla yhden kerran aiemmin. Jokainen aiempi osallistuminen lisää tähän kuukausimäärään yhden kuukauden siten, että maksimissaan Pearl Executive –tasoa on ylläpidettävä 10 kk:n ajan 12 kuukaudesta. 
  • TAI jos olet vähintään Double Presidential -tasolla, ylläpitämällä korkeinta Executive-tasoasi 3 kuukauden ajan 12 kuukaudesta tai ylläpitämällä Presidential-tasoa 3 kuukauden ajan 12 kuukaudesta, jos olet ollut matkalla yhden kerran aiemmin. Jokainen aiempi osallistuminen lisää tähän kuukausimäärään yhden kuukauden siten, että maksimissaan tasoa on ylläpidettävä 10 kk:n ajan 12 kuukaudesta. 
Huom! Hankkiakseen pisteitä vuoden 2015 Legacy Retreat -matkaa varten jokaisen aiemmin Legacy Retreat -matkalle osallistuneen on säilytettävä korkein pin-tasonsa 4 kertaa 12:sta, riippumatta siitä kuinka monta kertaa hän on jo osallistunut matkalle. Double Presidential Executive -tasolla voit hankkia pisteitä Legacy Retreat -matkaa varten, kun ylläpidät korkeinta Executive-tasoasi 3 kuukauden ajan 12 kuukaudessa tai kun ylläpidät Presidential-tasoa 4 kuukauden ajan 12 kuukaudesta.

Pätevöitymis- sekä uudelleen pätevöitymisaika on 1.1.-31.12. aina joka vuosi.

UUSI Legacy Retreat VIP-paketti

Presidential Executive- ja tätä ylemmän Executive-tason saavuttaneet voivat varata itselleen Synergyn VIP-paketin, joka tekee Legacy Retreat -matkasta vieläkin ikimuistoisemman.

VIP-paketissa matkalle osallistujat saavat business-luokan lentolipun, ylemmän huoneluokan hotellihuoneen Legacy Retreat -matkan ajaksi, limusiinipalvelun lentokenttäkuljetuksiin, yllätyslahjoja ja VIP-illallisen Synergyn johtoryhmän jäsenten seurassa.

Arviointiaikana (1.1.-31.12.) voit ansaita VIP-paketin seuraavilla ehdoilla:
  • Saavutat Presidential Executive-tason tai tätä ylemmän tason ensimmäisen kerran
  • Pätevöidyt uudestaan Legacy Retreat-matkalle ja oma sponsoroimasi tiimijäsen pätevöityy ja osallistuu ensimmäiselle Legacy Retreat -matkalle samana vuonna
  • Pätevöidyt uudestaan Legacy Retreat –matkalle ja ylläpidät korkeinta Executive-tasoasi 6 kuukauden ajan 12 kuukaudesta pätevöitymisaikana.
Olemme innoissamme näistä Legacy Retreat pisteytysohjelman muutoksista. Toivomme, että mahdollisimman moni pääsee kokemaan Legacy Retreat –matkan Dubaissa. Nähdään tammikuussa 2015!  

Jos sinulla on aiheeseen liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä Synergyn asiakaspalveluun p. 0800-915 614.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us