Uusi Team Leader: Lena Ljungdahl

Lena Ljungdahl käyttää pääosan päivästään ihmisten hoitamiseen ortobionomiaksi kutsutun pehmeän kiropraktisen käsittelyn avulla.

Lenan perustama Alternativ Ljuspunkten -yritys on toiminut menestyksekkäästi Ruotsissa jo useiden vuosien ajan. Lenan mielestä sekä hänen itsensä että asiakkaiden hyvä terveys on tämän pehmeän hoitomuodon sekä V3-hyvinvointiohjelman ansiota.

Ortobionomia perustuu klassiseen osteopatiaan, ja sitä kutsutaan usein venytys- ja vastavenytysmenetelmäksi, jonka avulla pyritään kehon vapauttamiseen jännitystiloista. Lena esittelee Synergyn V3-hyvinvointiohjelman jokaiselle asiakkaalleen, koska hänen mielestään kaikki voivat hyötyä näistä tuotteista. Lena on 16-vuotisen ortobionomin uransa aikana kokeillut lukuisia terveysvaikutteisia tuotteita ja antanut näytteitä myös asiakkailleen. Hän huomasi heidän heittäneen näytteet yleensä menemään.
Aloitettuaan V3-hyvinvointiohjelman tuotteiden esittelyn asiakkailleen Lena havaitsi, että yhä useammat vievät tuotteita kotiin ja käyttävät niitä nyt osana jokapäiväistä ruokavaliotaan.

”Kun aloitin toimintani, en ajatellut pelkästään taloudellista hyötyä”, Lena toteaa. "Liityin mukaan, koska tiesin, että näillä laatutuotteilla voisi olla positiivinen vaikutus monien ihmisten elämään."

Lena aloitti Synergy-toiminnan maaliskuussa 2013 ostettuaan tyttäreltään Synergy-tuotteita. Lena havaitsi V3-hyvinvointiohjelman tuotteiden positiiviset vaikutukset tyttärensä terveyteen ja halusi kokeilla niitä itsekin. Aloitettuaan Synergy-toiminnan ja käytettyään Synergy-tuotteita yhden kuukauden ajan Lena halusi esitellä nämä tehokkaat tuotteet myös asiakkailleen.

“Tuotteet ovat äärimmäisen puhtaita”, Lena toteaa. “Todisteena tästä ovat ne lukemattomat testit, jotka jokainen tuote-erä ja jokainen tuoteannos käy läpi tehtaalla. Minulle tämä on ensiarvoisen tärkeää, sillä käytännössä myös asiakkaani testaavat näitä tuotteita.”

Jatkossa Lenan suunnitelmissa on Synergy-liiketoiminnan kasvattaminen. Vaikka hän rakastaakin nykyistä työtään, hän toivoo tulevaisuudessa voivansa lyhentää työpäiviään. Tutustuttuaan Synergy-tuotteisiin Lena on todennut, että V3-hyvinvointiohjelman tuotteiden positiivisista vaikutuksista kertominen sukulaisille, ystäville ja tuttaville on tullut tärkeäksi osaksi hänen omaa arkeaan.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us