Tammikuu 2013 Viesti Johdolta

Vaikka tammikuu on pian lopussa, viime vuoden saavutukset saavat minut edelleen haltioihini. Vuosi oli Synergy WorldWidelle erittäin menestyksekäs: meillä on monta syytä juhlaan.

Ennätyksellinen vuosi merkitsi monille uralla etenemistä, ja se toi positiivisia muutoksia lukemattomien ihmisten elämään. Uskomattoman kasvun saitte aikaan kaikki te, tiimijäsenet. Kiitän teitä innostuksestanne, omistautumisesta ja ennen kaikkea siitä, kuinka hyvin olette edustaneet Synergyä kotimaassanne.

Saimme kokea merkittäviä urasaavutuksia: Han Tae Hwang ja Yoon Tae Hwang (Korea) saavuttivat Double Presidential Executive -tason ja Young Ok Park (Korea), Scott Brumfield (Pohjois-Amerikka) ja Mads Østvang (Norja) saavuttivat Presidential Executive -tason. Loistavien saavutusten lisäksi tuhannet muut jäsenet etenivät ja pätevöityivät urallaan 25 kansainvälisellä markkina-alueellamme.

Vuosi 2012 oli huippuvuosi, mutta minä uskon, että vuodesta 2013 tulee vieläkin parempi. Tänä vuonna tuomme markkinoille uusia tuotteita, tuotekampanjoita ja kannusteita myynnin kasvattamiseksi. Yhteisenä päämääränämme on myös syyskuussa järjestettävä Korean konferenssi. Tästä konferenssista tulee varmasti merkittävä kokemus yhtiölle ja jäsenillemme.

Toivotan kaikille Synergyn tiiminjäsenille onnea ja menestystä vuodelle 2013!

Parhain terveisin,

Dan Norman
Pääjohtaja, Synergy Worldwide

CONVERSATION

Instagram

Follow Us