3 x TC Bulk-tilaus kampanja jatkuu!

Iloisina ilmoitamme, että 3 x TC Bulk-tilaus kampanja jatkuu koko tammikuun 2013! Samat promootiosäännöt myös jatkuvat kuin joulukuussa. Käytä tämä mahdollisuus hyväksesi nostamaan ensi kuun bonuksiasi.

Ainutlaatuinen Mega-Match palkkiojärjestelmämme on rakennettu siten, että se mahdollistaa liiketoiminnanrakentamisen käyttäen joko yhtä tai kolmea TC-seurantakeskusta.

Uudet tiiminjäsenet valitsevat liittyessään joko yhden tai kolme TC-seurantakeskusta.

Nyt uuden vuoden 2013 kunniaksi olemme järjestäneet siten, että jokaisen on mahdollista päivittää oma liiketoiminta kattamaan kolme TC-seurantakeskusta nyt poikkeuksellisesti ProArgi-9+ tai Mistify BULK tilauksella.

Vaihtoehdot:

• ProArgi-9+ BULK tilaus sisältää 12 kpl purkkia ja sen hinta on 470,02€ (39,17€ per tuote)
• Mistify BULK sisältää 24 kpl pulloa ja sen hinta on 470,02€ (19,58€ per tuote)

Kahden lisäpaikan päivitys BULK tilauksella edellyttää, että sinulla on jo entuudestaan yksi aktivoitu TC-seurantakeskus.

Jos sinulla ei ole vielä TC1 aktivoituna, voit sopia asiakaspalvelun kanssa, että he käsittelevät sinulle sekä TC1 aktivoivan tilauksen, sekä lisäpaikat BULK tilauksella saman aikaisesti.

Kahden lisäpaikan Aktivointi BULK tilauksella edellyttää, että sinulla on Autoship-tilaus voimassa.

Sponsorit hyötyvät lisäpaikkojen (TC2 ja TC3) aktivoinnista 25€ starttibonuksilla (per paikka), jos tiiminjäsen on aktivoinut ensimmäisen paikan (TC 1) kuuden kuukauden sisällä tästä kuukaudesta.

Tämä erityiskampanja on voimassa tämän vuoden tammikuun 2013 loppuun saakka.

Hyödyntääksesi tämä kampanjaa, ole yhteydessä asiakaspalveluun joko puhelimitse 0800-915614 (suomenkielinen ilmainen numero) arkisin klo 14.00-23.00, tai sähköpostitse finlandcs@synergyworldwide.com

Parhain terveisin,
Synergy WorldWide

CONVERSATION

Instagram

Follow Us