Presidential Executive Dane Iorg Suomen Kick Off 2013 -tapahtumaan!

Presidential Executive Dane Iorg on ollut Synergy WorldWidessa yhtiön alkuajoista lähtien ja menestynyt upeasti. Hän uskoo, että positiivisen asenteen ylläpitäminen on vaikuttanut oleellisesti hänen menestykseensä sekä Synergy WorldWidessa, että koko elämässään.

 Dane antaakin ohjeeksi, että "Riippumatta siitä mikä tavoitteesi on, päätä ettet anna periksi. Sulje silmäsi ja korvasi epäileviltä puheilta ja pidä asenteena se, että aiot menestyä vaikka mikä olisi."

 Keskeinen asia, joka Danen mukaan johtaa hyviin tuloksiin on se, että tekee tavoitteeseen johtavia aktiviteetteja joka päivä. Dane jakaa tälläkin hetkellä aktiivisesti tietoa Synergystä ja suosittelee kaikkia kertomaan edelleen näistä suurenmoisista tuotteista sekä siitä, miten Synergyn avulla on mahdollista rakentaa fyysistä ja taloudellista hyvinvointia. "Kouluttaudu hyvin, hanki tietoa tuotteista ja opettele mitä niistä voit kertoa, käy läpi koulutusmateriaali mm. kuuntele webinaareja sekä osallistu tiimipuheluihin. Mitä enemmän sinulla on tietoa ja kokemusta, sitä paremmin pystyt viestimään tästä upeasta mahdollisuudesta”, Dane opastaa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us